8000 TL'ye Render ve oyun sistemi

Spike

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
8000 tl gibi bir bütçem var. Renderla ugrasacagım ve oyuncu oldugum için iki yollu ( quadro lar oyunlarda sıkıntı yaratıyor dıye bılıyorum) bir bilgisayar toplamam gerekli bu yaz içinde. Bazı parcalari yurt dısından getirme ihtimalim de var. Gtx titan x yurt dısında burda ki 980 fiyatında. Firmaların uluslararası garantiside var. Ayrıca bu kadar mimarilerin değiştiği bir zamanda yüksek bütçeli bilgisayar toplamak mantıklı mı?

Son düzenleme:
Öncelikle başka ülkelerden getirtseniz dahi dolar olarak hesaplayıp daha ucuza geleceğini düşünmeyin, getirilirken gümrük vergisi vesayre aynı fiyata yakın olacaktır.

Bilgisayarınızı topladım, fakat monitör felan içinde varmı bilmiyorum o yüzden sadece kasa olacak şekilde topladım.

Eğer monitör dahilse veya diğer parçalar 2 adet Gtx 980 yerine 1 adet gtx 980 alıp monitörünüzü ekliyebilirsiniz veya gtx 980 ti de ekliyebilirsiniz. Güç kaynağı sisteme yeterlidir merak etmeyin.

Dosya Ekleri

• 80000.PNG
    80000.PNG
    39,2 KB · Görüntüleme: 521
Yurt dısından arkadasım kendine getirecekiş gibi yapacak. O yuzden vergi ödmeyeceğimi düşünüyorum. Monitör de içerisinde evet.

Ama şöyle bir sıkıntı var, koca kasayı ve tum parcaları arkadaşıma yüklemem insafsızlık Olur. Bu yüzden bazı parçaları getirmek istiyorum . İstesem gegetirmeyeceğimden değilde...İnsafsızlık

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı