8000 TL'ye Sistem Toplama

Bunu beğendim parçalar çeşitli sitelerden olmuş toplama hakkında bilgim yok benim için yapabilicek birini bulmam mı gerekir tek tek alırsam?
Intel ve ryzen arasında ne gibi farklılıklar oluyor?
SSD'yi yükseltmek sizce mantıklı mı çünkü oyunlarda yüklenme ekranları gerçekten görmek istemiyorum.Daha yüksek GBlı bi SSD gerekli mi sizce?
Video işleriyle uğraşacaksanız Ryzen 5 2400'den aşağısını tercih etmemeniz lazım. İntel'e gitmeyin.

Yazın yeni donanımların çıkma olasılığı %80'den fazladır ama bu zamanın donanımları da fena değil. İşlemci Soğutucusu koymayı unutmuşum ama o kadar lazım değil.
Eki Görüntüle 292731
Bu kasanın tasarımını sevdim..
Ekran kartlarında asus,msi gibi marka farkları ne gibi ayrıcakları oluşturuyor?
Bide alıcağım monitörde freesync ve başka teklenojiler olucaksa onlara uygun bir ekran kartı mı seçmem gerekiyor?Marka yönünden fark eder mi?
ekran kartının Ti olması ne fark ettiriyor?
Yardım edebilirseniz sevinirim..Teşekkürler emeğiniz için

Son düzenleme:
Bu SSD ile beklemezsiniz zaten o ekranlarda. Ancak oyunun SSD'e kurulu olması gerekiyor. Bu da aynı anda oynayabileceğiniz oyun miktarını biraz düşürüyor. Daha yüksek kapasiteli modeli birazcık tuzlu. Evet sizin toplamanız gerekicek böyle alırsanız.

Not: Nanokatalogtan alacağınız ürünler için stok sorunuz ve ne zaman geleceği hakkında bilgi isteyiniz.

@Oreki IPS monitör konusunda yardım eder misiniz?
Viewsonicin o IPS monitörü oyunlar için uygun olur mu sizce? 5ms gecikme süresi vardı sanırım..
Bi de viewsonic iyi güvenilir bir marka mı?

IPS monitörlerde ne kadar hz olursa olsun yine tearing oluyomuş siz hiç kullandınız mı daha önce?

Başka sistem önerebilicek var mı 9000e kadar çıkabilir bütçe monitör dahil değil..
Yakın zamanda almayı düşünüyorum itopya veya vatandan istanbul için başka yer bilen var mı buildi kendileri kurabilicek?

Ayrıca monitör konusunda HDR 1,070m renk 60hz ve üstü 2k ve üzeri bir monitör yok mu ?
Tek bulabildiğim Samsung C32HG70QQU ama daha çıkmamış bile sanırım...
Piyasada tepki sürelerinin düşük olduğu bir IPS HDR monitör yok mu?

Toplayan yerden alınca bütün parçaları oradan alman lazım olacak. O yüzden biraz sıkıntılı.
İşlemci: Intel Coffee Lake Core i7 8700K 3.7GHz 12MB Cache LGA 1151 İşlemci - 361,90$ + KDV = 1.738,06 TL
Anakart: Asus TUF Z370-PRO Intel Z370 4000Mhz O.C DDR4 Coffe Lake ATX Anakart - 183,84$ + KDV = 882,90 TL
Bellek: GeIL DDR4 16GB(8GBx2) 3000MHz Evo Forza Kırmızı Soğutuculu Gaming Ram (GFR416GB3000C16ADC) - 198,00$ + KDV = 950,91 TL
Ekran Kartı: Palit GeForce® GTX1080 Dual O.C Edition 8GB 256Bit GDDR5 Ekran Kartı (NEB1080U15P2-1045D) - 640,55$ + KDV = 3.076,31 TL
HDD: Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 210MB/s 64MB Cache Sata3 Masaüstü Disk ST1000DM010 - 49,90$ + KDV = 239,65 TL
SSD: Samsung 960 EVO 250GB 3200-1500MB/s M.2 PCI-E NWMe 3.0 SSD (MZ-V6E250BW) - 114,32$ + KDV = 549,03 TL
Kasa: Silverstone Primera Series PM01 Siyah - Kırmızı Ledli Mid-Tower Kasa (SST-PM01BR-W) - Ekstra Sepette %20 İndirim - 115,00$ + KDV = 552,30 TL
Güç Kaynağı: Aerocool 800W 80+ Bronze KCAS Serisi Yarı Modüler Güç Kaynağı (AE-KCAS800) - 87,18$ + KDV = 418,69 TL
İşlemci Soğutucu: Corsair Hydro Serisi H110i 280mm Extreme Performance Intel / AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu Sistemi (CW-9060026-WW) - 129,00$ + KDV = 619,54 TL (Sihirbaza Özel Fiyat !!!)
9000TL Teknobiyotik.

15r442.jpg

Bu da Sinerjiden. Tek bir yerden toplamak gerçekten pek mantıklı değil. Nerden baksanız 500TL fazla ödüyorsunuz.

Son düzenleme:
@Oreki sizde önerebilir misiniz?
Benim için önemli olan çok uzun süreli kullanabilmek performans düşüklüğü yaşamadan daha önce aldığım laptop yandı bu yüzden korkuyorum sistemi çok uzun süreli kullanıp zarar verebiliceğim için korkuyorum..
Alıcağım monitör 2k olucak ve 75hz o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum zorlanmada..
Max ayarlarda uzun süre oynayabiliceğim..
Video edit - render vs. kullanabiliceğim..
Fan konusunda bakabiliceğim bi yer önerebilir misin? Teşekkürler

@Shachath Elimde 3 günlük kullanılmış olup AGON AG241QG Modeli var. Satış ilanına da ekledim onaylandığı zaman görebilirsiniz. Ürün sıfırdır hiçbir sorunu yok tamamen benim kişisel kararım 2K monitörde oyun oynayamadığımı anladığım için tekrar 1080p modele döneceğim bu yüzden satılığa koydum tüm fotoğraflar var eğer monitör almadıysanız şu an 3000 TL civarlarında o monitör ben daha uyguna bırakacağım. Düşünürseniz ilan onaylanınca bir inceleyin daha sonradan dönmek isterseniz numara bıraktım oradan konuşabiliriz.

the tower 900 kasası hakkında ne düşünüyorsunuz?
Soğutma sistemleri hakkında sıvı soğutma mı sizce daha iyi yoksa sadece fanlı bir sistem mi?
Custom bir sıvı soğutma sistemi için en az ne kadar bir bütçe olmalı sessizliği açısından performansı açısından bilen biri beni yönlendirebilir mi?
Kasa olarak tower 900 gibi daha küçük versiyonu olabilirse o tür bir kasa bilen var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı