RX 580 DX12 oyunlarda biraz önde. 2. nedeni ise yanlış bilgilendirme yapmak istemem ama FreeSync monitörler biraz daha ucuz olduğundan dolayı galiba.
DİPNOT: Yanlış bilgilendirdiysem affola.
RX 580 DX12 oyunlarda biraz önde. 2. nedeni ise yanlış bilgilendirme yapmak istemem ama FreeSync monitörler biraz daha ucuz olduğundan dolayı galiba.
DİPNOT: Yanlış bilgilendirdiysem affola.
Sadece meraktan soruyorum. Benim önerdiğim sistemi neden istemediniz? 144Hz monitör istiyorsanız eğer linkteki 2K monitör ile aynı fiyatta olan şu monitörü değiştirebilirsiniz: BenQ XL2411 24" 1ms (Analog+DVI-D+HDMI) 144hz Full HD Oyuncu Fiyatı
Bütçenize 1070Ti sığarken aynı fiyata RX580/GTX1060 bir sistem tercih etmek ne kadar mantıklıdır bilmiyorum.
AOC Q3279VWF 31.5" 5ms 75hz (Analog+DVI+HDMI+Display) Fiyatı
Böyle bir ikili de tercih edilebilir. Monitör 2K ve VA panel. Renkler gayet canlıdır ve IPS ile eşit yani alabileceğiniz en iyi görüş açılarına sahiptir. Hem görüntü 1080p'ye göre daha net ve renkler daha canlıdır.
Oyun performansı olarak 2K ve 4K da İntel ve AMD'nin verdiği FPS'ler eşit oluyor. Ve burada AMD çoklu çekirdek daha iyi stok fan daha iyi nanaometre teknolojisi gibi yerlerde yani saf güçte öne geçiyor.
Sadece meraktan soruyorum. Benim önerdiğim sistemi neden istemediniz? 144Hz monitör istiyorsanız eğer linkteki 2K monitör ile aynı fiyatta olan şu monitörü değiştirebilirsiniz: BenQ XL2411 24" 1ms (Analog+DVI-D+HDMI) 144hz Full HD Oyuncu Fiyatı
Bütçenize 1070Ti sığarken aynı fiyata RX580/GTX1060 bir sistem tercih etmek ne kadar mantıklıdır bilmiyorum.
Sizin sisteminizde guzel fakat asrock, adata hic duymadigim markalar. Belki eski kafali gibi olacak ama hep bildigim duydugum markalari kullanmak istiyorum. Bu bilgisayar hediye olacak yegenime ayrica, o yuzden sorun yasamak istemiyorum.
Sizin sisteminizde guzel fakat asrock, adata hic duymadigim markalar. Belki eski kafali gibi olacak ama hep bildigim duydugum markalari kullanmak istiyorum. Bu bilgisayar hediye olacak yegenime ayrica, o yuzden sorun yasamak istemiyorum.
Emin olun güvenil markalardır. ASRock'un Pro4 modeli en iyi B350 anakart Taichi modelleri de en iyi X370 ve X470 anakarttır. Ama benden çok daha bilgili olan kişiler de içinizi rahatlatır: @Asım Demir @Pantheon @Oreki @rtakak