8000 TL'ye Sistem Toplama

Hocam sizce RX 580 GTX 1060'a göre daha mı başarılı? Başarılıysa hangi konularda?
RX 580 DX12 oyunlarda biraz önde. 2. nedeni ise yanlış bilgilendirme yapmak istemem ama FreeSync monitörler biraz daha ucuz olduğundan dolayı galiba. :)
DİPNOT: Yanlış bilgilendirdiysem affola. :)

RX 580 DX12 oyunlarda biraz önde. 2. nedeni ise yanlış bilgilendirme yapmak istemem ama FreeSync monitörler biraz daha ucuz olduğundan dolayı galiba. :)
DİPNOT: Yanlış bilgilendirdiysem affola. :)
Ben de o şekilde biliyorum fakat "Ustalaşmış" kişi yazınca merak ediyor işte insan. :)

Hocam sizce RX 580 GTX 1060'a göre daha mı başarılı? Başarılıysa hangi konularda?
DX12'de biraz önde. VRAM yüksek, FreeSync monitör ekledim ayrıca, oradan da kazanıyor. G-Sync monitörler çok pahalı.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Sadece meraktan soruyorum. Benim önerdiğim sistemi neden istemediniz? 144Hz monitör istiyorsanız eğer linkteki 2K monitör ile aynı fiyatta olan şu monitörü değiştirebilirsiniz:
BenQ XL2411 24" 1ms (Analog+DVI-D+HDMI) 144hz Full HD Oyuncu Fiyatı
Bütçenize 1070Ti sığarken aynı fiyata RX580/GTX1060 bir sistem tercih etmek ne kadar mantıklıdır bilmiyorum.
AMD Ryzen ™ 5 2600 3.4GHz, GTX1070Ti 8GB, 16GB DDR4, 128GB SSD + 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC

AOC Q3279VWF 31.5" 5ms 75hz (Analog+DVI+HDMI+Display) Fiyatı
Böyle bir ikili de tercih edilebilir. Monitör 2K ve VA panel. Renkler gayet canlıdır ve IPS ile eşit yani alabileceğiniz en iyi görüş açılarına sahiptir. Hem görüntü 1080p'ye göre daha net ve renkler daha canlıdır.
Oyun performansı olarak 2K ve 4K da İntel ve AMD'nin verdiği FPS'ler eşit oluyor. Ve burada AMD çoklu çekirdek daha iyi stok fan daha iyi nanaometre teknolojisi gibi yerlerde yani saf güçte öne geçiyor.

Sadece meraktan soruyorum. Benim önerdiğim sistemi neden istemediniz? 144Hz monitör istiyorsanız eğer linkteki 2K monitör ile aynı fiyatta olan şu monitörü değiştirebilirsiniz:
BenQ XL2411 24" 1ms (Analog+DVI-D+HDMI) 144hz Full HD Oyuncu Fiyatı
Bütçenize 1070Ti sığarken aynı fiyata RX580/GTX1060 bir sistem tercih etmek ne kadar mantıklıdır bilmiyorum.

Merhaba

Sizin sisteminizde guzel fakat asrock, adata hic duymadigim markalar. Belki eski kafali gibi olacak ama hep bildigim duydugum markalari kullanmak istiyorum. Bu bilgisayar hediye olacak yegenime ayrica, o yuzden sorun yasamak istemiyorum.

Merhaba

Sizin sisteminizde guzel fakat asrock, adata hic duymadigim markalar. Belki eski kafali gibi olacak ama hep bildigim duydugum markalari kullanmak istiyorum. Bu bilgisayar hediye olacak yegenime ayrica, o yuzden sorun yasamak istemiyorum.
İkisi de güvenilir markalardır arada çok fark yoksa Msi, Asus alabilirsiniz.

Merhaba

Emin olun güvenil markalardır. ASRock'un Pro4 modeli en iyi B350 anakart Taichi modelleri de en iyi X370 ve X470 anakarttır. Ama benden çok daha bilgili olan kişiler de içinizi rahatlatır:
@Asım Demir
@Pantheon
@Oreki
@rtakak

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı