80000 TL'ye toplanan 5070 sistem sizce nasıl?

Bütçe
80000
Öyleyse direkt kendi yaptığım araştırmadan bir kesiti paylaşmak istiyorum:

Crimson Strike | Intel i5-14600K | 2 x 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com adresindeki hazır sistem RTX 5070 içeriyor ve 60 bin lira fiyat belirlenmiş. Bu sistemdeki cpu soğutucu iyi değil. Bu tür hazır sistemlerde parça değişikliği yapmak garanti durumunu etkiler mi? Daha doğrusu incehesap bu tür hazır sistemlere garantiyi her parça için ayrı ayrı mı uyguluyor yoksa tek sistem olarak mı? Bunu bilirsem daha rahat hareket ederim.
RAM kötü ve ölü sokete o kadar para verilmez.

önerileriniz için teşekkür ederim, değerlendireceğim
Aslında şu sistem iyi. Kasayı da Cougar beyaz kasa ile değiştirme seçeneği var. Ama gel gör ki James Donkey güç kaynağı kullanılmış. Sistem araştırmak bu yüzden uğraşlı işte, benim hile hurda diye tanımladığım birçok uyanıklık söz konusu. Böyle sistem parçalarını bu güç kaynağına teslim etmem.

Ayrıca ikinci uyanıklık olarak B650 yerine A620 ucuz anakart kullanmışlar, throttle riski mevcut.

Aslında şu sistem iyi. Kasayı da Cougar beyaz kasa ile değiştirme seçeneği var. Ama gel gör ki James Donkey güç kaynağı kullanılmış. Sistem araştırmak bu yüzden uğraşlı işte, benim hile hurda diye tanımladığım birçok uyanıklık söz konusu. Böyle sistem parçalarını bu güç kaynağına teslim etmem.

Ayrıca ikinci uyanıklık olarak B650 yerine A620 ucuz anakart kullanmışlar, throttle riski mevcut.

Aynen öyle. Bakalım, araştırmalara devam ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı