8000TL, 1440p monitör önerisi

Bütçe
8000
Çevremde kullanan yok fakat bu model özelinde konuşuyorum. Testleri incelediğimizde paneli fiyatına rakipsiz. Bütçenizde isteklerinizi en iyi karşılayan model bu.
Eki Görüntüle 2507130Eki Görüntüle 2507131
Böyle bir markadan monitör almak çok riskli geliyor. Yine de yardım için teşekkürler. Asus TUF Gaming VG27AQZ nasıl sizce? Maksimum bu bütçede bir şey alabilirim. Bunda da panel değişimi gibi bilinen bir sorun bulunuyor mu?

Böyle bir markadan monitör almak çok riskli geliyor. Yine de yardım için teşekkürler. Asus TUF Gaming VG27AQZ nasıl sizce? Maksimum bu bütçede bir şey alabilirim. Bunda da panel değişimi gibi bilinen bir sorun bulunuyor mu?
Bu modelin incelemesi yok. Benzer olduğu VG27AQ modeli giriş seviye bir model, renk doygunluğu pek başarılı değil. Tahminimce bu modelde benzerdir.
Eğer bütçeni 9K'ya çıkartabilirsen G65B alabileceğin en iyi monitör olur. Eğitim indiriminden yararlanabiliyorsan 10K'ya düşüyor, bir de iyzico vb. kampanyalar kullanırsan 9K'ya gelir. Peşin fiyatına 4 taksit bulunuyor diye biliyorum.

Kontrast değeri olsun, renk doygunluğu olsun fiyatına rakipsiz.

Bu modelin incelemesi yok. Benzer olduğu VG27AQ modeli giriş seviye bir model, renk doygunluğu pek başarılı değil. Tahminimce bu modelde benzerdir.
Eğer bütçeni 9K'ya çıkartabilirsen G65B alabileceğin en iyi monitör olur. Eğitim indiriminden yararlanabiliyorsan 10K'ya düşüyor, bir de İyzico vb. kampanyalar kullanırsan 9K'ya gelir. Peşin fiyatına 4 taksit bulunuyor diye biliyorum.

Kontrast değeri olsun, renk doygunluğu olsun fiyatına rakipsiz.

Bunun paneli VA imiş IPS'e göre kötü olmaz mı?

Bunun paneli VA imiş IPS'e göre kötü olmaz mı?
Hayır. Özellikle hikayeli oyun, film ve dizi vb. şeyler kullanım ağırlıklıysa daha bile iyi olur. VA'ların kontrast değeri IPS'lere kıyasla daha fazla. G65B modelinde bunun yanında renk gamutu da gayet başarılı.

Hayır. Özellikle hikayeli oyun, film ve dizi vb. şeyler kullanım ağırlıklıysa daha bile iyi olur. VA'ların kontrast değeri IPS'lere kıyasla daha fazla. G65B modelinde bunun yanında renk gamutu da gayet başarılı.

İncelemeye baktım, monitör güzel duruyor. Tavsiye için tekrardan teşekkürler. Web sitesinden öğrenci indirimini de aktifleştirdim. Peki, bu İyzico indiriminden nasıl yararlanırım? Onun için de bir rehber var mı?

İncelemeye baktım, monitör güzel duruyor. Tavsiye için tekrardan teşekkürler. Web sitesinden öğrenci indirimini de aktifleştirdim. Peki, bu İyzico indiriminden nasıl yararlanırım? Onun için de bir rehber var mı?
Rehber vs. yok diye biliyorum ama basit bir uygulama. İndirip üyelik açıyorsun. Kampanyalara girip ilk ödemeye 500TL ve %25 yaz kampanyasına katılıyorsun. Sonra samsung'dan alışveriş yaparken iyzicoyla öde diyip kart bilgilerini oraya giriyorsun. 1000TL iyzico bakiyesi yatacak. Direkt banka hesabına çekemiyorsun ama belli yöntemler var diye biliyorum. Vodafone Pay'e atıp ATM'den çekmek gibi. En kötü ihtimalle bir yerde alışveriş yaparkende kullanılabilir o 1000TL.

Rehber vs. yok diye biliyorum ama basit bir uygulama. İndirip üyelik açıyorsun. Kampanyalara girip ilk ödemeye 500TL ve %25 yaz kampanyasına katılıyorsun. Sonra Samsung'dan alışveriş yaparken İyzico'yla öde deyip kart bilgilerini oraya giriyorsun. 1000TL İyzico bakiyesi yatacak. Direkt banka hesabına çekemiyorsun ama belli yöntemler var diye biliyorum. Vodafone Pay'e atıp ATM'den çekmek gibi. En kötü ihtimalle bir yerde alışveriş yaparkende kullanılabilir o 1000TL.

Açıklamalarınız için teşekkürler. Gelen para ile taksit ödenmiyor yani, değil mi? Bir şekilde nakde çeviririm, en kötü sorun olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı