Aynen hocam araştırınca bunu da buldumdu. Bunu almak daha makul duruyor. Tavsiye edersiniz bu laptopu o zaman. Başka 9k ya kadar alınabilecek laptop var mı?
Aynen hocam araştırınca bunu da buldumdu. Bunu almak daha makul duruyor. Tavsiye edersiniz bu laptopu o zaman. Başka 9K ya kadar alınabilecek laptop var mı?
İnternette araştırdım ateş avm için güvenilir diyenler var. Biliyorum laptop eski ancak ekran kartı gtx1070 cezbediyor. Üstelik MSI o yıllar ki kasa kalitesi efsane. Ben linkteki bilgasayarın kasasının aynısı laptop var ve gayet kaliteli, soğutması da aynı şekilde. Fikrinizi sormak istedim.
İnternette araştırdım ateş avm için güvenilir diyenler var. Biliyorum laptop eski ancak ekran kartı gtx1070 cezbediyor. Üstelik MSI o yıllar ki kasa kalitesi efsane. Ben linkteki bilgasayarın kasasının aynısı laptop var ve gayet kaliteli, soğutması da aynı şekilde. Fikrinizi sormak istedim.
İnternette araştırdım ateş AVM için güvenilir diyenler var. Biliyorum laptop eski ancak ekran kartı GTX1070 cezbediyor. Üstelik MSI o yıllar ki kasa kalitesi efsane. Ben linkteki bilgasayarın kasasının aynısı laptop var ve gayet kaliteli, soğutması da aynı şekilde. Fikrinizi sormak istedim.