8000TL monitör dahil sistem toplama

Bütçe
8000
H410 kullanabilirsin ama yine 2933 MHz sınırlandırması var OC destekleri var mıydı hatırlamıyorum. Cidden Intel akıl işi değil bana göre.

Hocam Intel işlemci zorunlu değil zaten 1650 Super'i kesin alacağım iyi gidecek anakart ve işlemci yazabilir misiniz AMD için? AMD işlemci önceliğimdir.

Hocam Intel işlemci zorunlu değil zaten 1650 Super'i kesin alacağım iyi gidecek anakart ve işlemci yazabilir misiniz AMD için? AMD işlemci önceliğimdir.

R5 3500X ve 3600 olabilir aslında aklıma gelen ilk işlemciler onlardı ama fiyatları 500 TL kadar daha yüksek sanırsam. Monitör dahil her şey 8.5k civarına kapatırsın.

Merhaba arkadaşlar, kendimi bildim bileli bilgisayar toplamak istemişimdir ve artık topluyorum 8000TL bütcem var. Sizin tavsiyeleriniz benim için çok önemli hazır sistem veya tek tek parçaları toplabilirim. Oyun odaklı olsun belki arada yayın açarım. Monitör 24 inç 144Hz olması çok önemli, yapılıcak tavsiyeleri bekliyorum🙂.

Edit: İşlemci R5 3600 veya i5 9400F düşünüyorum? Ekran kartı GTX1650SÜper veya 1660 Super düşünüyorum. AMD ekran kartı istemiyorum.

Aynen kanka.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı