8000TL Monitör Dahil Sistem Toplama

xtrax

Kilopat
Katılım
28 Temmuz 2015
Mesajlar
562
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Benim arkadaşım yazın sistem toplayacağını söyledi ve benden yardım istedi. Ben de ona toplamadan 2 hafta önce falan sistemi kararlaştır dedim. Sonuçta her gün teknoloji gelişiyor :D Ama o benden şimdi de bir öneri istedi. Klavye ve fare de istemişti ama onlar acil değil. Mevcut olanları kullanabilir. Siz bu sisteme ne dersiniz? Gerekirse parçaları ucuza bulabileceğini söyledi. O yüzden de bir şey önermem gerekti. SSD'de koymak istedim ama malum dolardan yer kalmadı.
1.PNG
 
Ben beğendim fakat kasada sanki aklım kaldı ? Bir de HDD' i arttırıp ekranı düşürebilirsiniz. Tabi bu benim görüşüm. :) Ama güzel birazdan yetkili arkadaşlar gelirler. :)
 
Gtx 1080'in yanına 1080p monitör pek mantıklı değil.Bir kasadaki güç kaynağı sertifikasız sanırım.Bu yüzden elektrik gidip gelmelerinde sıkıntı olabilir.
 
7700 alacağına 6700k alman daha performanslı olacaktır. Anakartı da Z serisi alırsın yemede yanında yat...
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı