8000TL telefon önerisi

alila33

Hectopat
Hayırlı günler değerli arkadaşlar 8000 TL bandında telefon alacağım. Aklımda iki telefon var Samsung A52s, POCO X3 GT.
A52S'ten tek korkum kronik sorunlu olara gelme ihtimali olması arka kapakta esneme, oynama bunlar canımı sıkan şeyler.
X3 GT'de canımı sıkan tek şey de IPS panelle gelmesi oyunlarda zaten dimensity1100 uçurur ama görüntü iyi olmayınca insan bir duraksıyor.
Oyun performansı, kamera, ekran kalitesi, batarya ve en başta SAR değeri önemli unsur benim için ne önerirsiniz? Yardımcı olursanız sevinirim, tekrar hayırlı günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
A33 gerçekten güzel telefon ama hocam oyun oynayan birisi olduğum için işlemcisi bana yetmez ikisi arasından hangisini önerirsiniz?

@BERWAR hocam forumun o eski istişamı kayıp mı oldu, tabii ki cevap vermek zorunda değiller ama bir yanıt istedim mi dakikasında yardımcı olan hocalarım vardı, bana mı denk geldi yoksa forumla mı alakalı.

İhtişam*

Son düzenleyen: Moderatör:
A33 gerçekten güzel telefon ama hocam oyun oynayan birisi olduğum için işlemcisi bana yetmez ikisi arasından hangisini önerirsiniz?
Sıfır olarak en iyi işlemci bu var. İkinci el eski amiral gemisi modellere yönel o zaman.

hocam forumun o eski istişamı kayıp mı oldu, tabii ki cevap vermek zorunda değiller ama bir yanıt istedim mi dakikasında yardımcı olan hocalarım vardı, bana mı denk geldi yoksa forumla mı alakalı.
A.tığın hangi konudan bahsediyorsun?

Hem A52s’in gende X3 GT’nin işlemcileri Exynos’tan çok daha güçlü işlemciler ricam bu ikisi arasında kıyaslama yapmanız

Hem A52s’in hemde X3 GT’nin*

Hayırlı günler değerli arkadaşlar 8000 TL bandında telefon alacağım. Aklımda iki telefon var Samsung A52s, POCO X3 GT.
A52S'ten tek korkum kronik sorunlu olara gelme ihtimali olması arka kapakta esneme, oynama bunlar canımı sıkan şeyler.
X3 GT'de canımı sıkan tek şey de IPS panelle gelmesi oyunlarda zaten dimensity1100 uçurur ama görüntü iyi olmayınca insan bir duraksıyor.
Oyun performansı, kamera, ekran kalitesi, batarya ve en başta SAR değeri önemli unsur benim için ne önerirsiniz? Yardımcı olursanız sevinirim, tekrar hayırlı günler.

A52s alabilirdin ama fiyatı uçtu ben aldım gayet memnunum.

Hocam bulmuşken sorayım kasada esneme,açılma gibi bir sorun var mı malum A52 ile aynı kasa a52s’te de bu sorunları yaşayan kişiler de varmış 9000 TL verip kronik sorunlu bir cihaz almak istemiyorum
@bc92

Hocam bulmuşken sorayım kasada esneme, açılma gibi bir sorun var mı malum A52 ile aynı kasa A52S'te de bu sorunları yaşayan kişiler de varmış 9000 TL verip kronik sorunlu bir cihaz almak istemiyorum.
@bc92

Şu anlık herhangi bir sorunu yok. Kutuyu açarken videoya almıştım ben sende öyle yap istersen. Zaten Samsung'un garantisi iyi herhangi bir sorun çıkartırsa yardımcı olur diye düşünüyorum. Cihaz 3 haftalık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı