8000TL toplama sistem önerisi

Bütçe
8000

berkoli

Femtopat
Daha fazla  
Yayın yapmayı düşünmüyorum, iş için kullanmayacağım. Oyun ağırlıklı uzun yıllar 1080P Ultra oynatacak sistem önerilerinize açığım. (Benim için RGB tarzı ışık detayları önemsiz, HDD mevcut almayacağım, 240GB SSD yeterli, overclock yapmıyorum) şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ya da:

SSD ilk başta 8000 TL'nin içine sığsın diye 120 GB yaptım, sonradan bir HDD veya SSD daha eklersiniz.
Toplam 7979 TL.

Son düzenleme:

Ya da:

SSD ilk başta 8000 TL'nin içine sığsın diye 120 GB yaptım, sonradan bir HDD veya SSD daha eklersiniz.
Toplam 7979 TL.
Hocam bilgisayarın yazılım kısmından çok anlamıyorum. Amd kartlarda sürücü yükleme oyundan atma gibi sorunlar yaşayacağımı öngörüyorum. 2060super de bundan çok aşağı kalan bir kart değil gibi duruyor.

Hocam bilgisayarın yazılım kısmından çok anlamıyorum. AMD kartlarda sürücü yükleme oyundan atma gibi sorunlar yaşayacağımı öngörüyorum. 2060 Super'de bundan çok aşağı kalan bir kart değil gibi duruyor.

5700 XT, 2070 Super ile denktir, ama kumardır, dediğiniz gibi sürücü sıkıntıları var, WHQL (sorunsuz) driver kursanız bile oyundan atma gibi şeylerle karşılaşabiliyorsunuz, 2060 Super alabilirsiniz.

Ya da:

Toplam 7979 TL.

Hocam sizin bu özelliklere benzer bir hazır sistem buldum ve bu iki anakart seçeneği var farkları ne anlayamadım. Alsam olur mu msi B460m yerine? çünkü daha uyguna geliyor hazır sistem şeklinde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı