8000TL'ye Ekran Kartsız Sistem Toplama

Aylmfuha

Megapat
Makaleler
1
Yer
Ankara/Kırıkkale
Daha fazla  
Merhabalar. Elimde GTX1080 var. 8000TL'ye monitör dahil, yayın ve oyun odaklı sistem toplayabilir misiniz? 8000 dışında, 600-800TL ekipman önerisi yaparsanız da çok mutlu olurum.
Öncelikle monitör olarak aklımda Dell S2417DG 1440p 165Hz var. HDD ve SSD olarak Seagate 2TB + Samsung 250GB 970 Evo. Sadece kasa RGB ve Temperli olursa çok iyi olur.
Ekipman olarak ise aklımda Rampage Hydra R7 ve Logitech 502 var. Kulaklık olarak Asus Strix 2.0'a sahibim.
Son olarak, ekipman ve monitör hariç kasayı tek bir siteden toplamanızı istiyorum. Muhtemelen taksitle alacağım.
Şimdiden, herkese teşekkürler.

QA.png

Efendim ekipmanları katmamışsınız galiba. Klavye ve mouse'da var galiba. :):) Çok pardon yeni gördüm mesajı. Kafa dağınık. :) :D
Efendim sizin parçaların yerine şunlar nasıl olur? Performans olarak fark eder mi? Sisteme M2 SSD fazla mı gelir? Bir de sıvı soğutmaya ihtiyaç var mıdır? Teşekkürler. :)
@Aylmfuha Schneider Electric Akım Koruyucu Prizler ve Fiyatları - Hepsiburada.com
Akım korumalı Prizlere bakmayı unutmayın. Schneider tavsiye ederim. Yok biraz daha aşırıya kaçmak isterseniz UPS'lere bakabilirsiniz. :)

Dosya Ekleri

• 3-5.PNG
    3-5.PNG
    14,6 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:

Teşekkür ediyorum hocam. HDD'yi 2TB yaptım. Arşivlerim vs. Var 1TB yetmeyecektir bana. Sistemin son hali ekte ki gibi eksik bir şey var mı?

IMG_20180728_110706.jpg

Efendim ekipmanları katmamışsınız galiba. Klavye ve mouse'da var galiba. :):) Çok pardon yeni gördüm mesajı. Kafa dağınık. :):D
Efendim sizin parçaların yerine şunlar nasıl olur? Performans olarak fark eder mi? Sisteme M2 SSD fazla mı gelir? Bir de sıvı soğutmaya ihtiyaç var mıdır? Teşekkürler. :)
@Aylmfuha Schneider Electric Akım Koruyucu Prizler ve Fiyatları - Hepsiburada.com
Akım korumalı Prizlere bakmayı unutmayın. Schneider tavsiye ederim. Yok biraz daha aşırıya kaçmak isterseniz UPS'lere bakabilirsiniz. :)

Ekipman olarak Rampage Hydra R7 ve Logitech G502S'te kararlıyım. Öneri yapan olursa değiştirebilirim :))) Akım korumalı priz tabi ki alacağım. Böyle bir canavarı normal prize emanet etmek delilik olur [emoji2]

Dell S2417DG modelinde color banding sorunu olduğu söyleniyor ben de almayı düşünüyordum ama onun yerine bunu almaya karar verdim.
AOC AGON AG241QX 23.8" 144 Hz 1ms Fiyatı

O sorunu çözüp, rev2 modelle piyasaya sürmüşler diye duydum. Ne kadar doğru bilemiyorum. Ve monitör için 2000 gibi bir bütçeye G-Sync monitör almak istiyorum.

Teşekkür ediyorum hocam. HDD'yi 2TB yaptım. Arşivlerim vs. Var 1TB yetmeyecektir bana. Sistemin son hali ekte ki gibi eksik bir şey var mı?

Eki Görüntüle 318774

Ekipman olarak Rampage Hydra R7 ve Logitech G502S'te kararlıyım. Öneri yapan olursa değiştirebilirim :))) Akım korumalı priz tabi ki alacağım. Böyle bir canavarı normal prize emanet etmek delilik olur [emoji2]

O sorunu çözüp, rev2 modelle piyasaya sürmüşler diye duydum. Ne kadar doğru bilemiyorum. Ve monitör için 2000 gibi bir bütçeye G-Sync monitör almak istiyorum.
144 Hz Monitörde G-Sync'e gerek yok diye biliyorum. Nasıl olsa 2K çözünürlükte 1080 ile 144 FPS almak pek olası değil.

144 Hz Monitörde G-Sync'e gerek yok diye biliyorum. Nasıl olsa 2K çözünürlükte 1080 ile 144 FPS almak pek olası değil.
Haklısınız fakat ağırlık olarak R6Siege, Pubg, LoL, Overwatch vs. Oynayacağım. Bu oyunlar için G-Sync şart. Çünkü çok rahat 144FPS'i geçeceklerdir.

Son düzenleme:
Dell S2417DG modelinde color banding sorunu olduğu söyleniyor ben de almayı düşünüyordum ama onun yerine bunu almaya karar verdim.
AOC AGON AG241QX 23.8" 144 Hz 1ms Fiyatı
Bir kişi forumu karıştırdı bu konu hakkında. Sanıyorum bir ona denk geldi. Ben 6. kişiye aldırdım. Hiçbirinde sorun yok. Zaten HB'den alınıyor normalde monitörler. Kolay iade ile direkt geri gider sıkıntı çıkarsa.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı