800MHz vs 1066MHz RAM

Bütçe
100tl

OksijenTR

Hectopat
Daha fazla  
MSI K9A2 Platinum anakartım var. DDR2 533/667/800/1066 bellek desteği var. Şu an üzerinde 4x1GB 1066MHz RAM var. RAM yükseltmek istiyorum ama 2 GB 1066 MHz RAM bulamadım. Sizce 800MHz ile 8 GB mı yapayım yoksa 4 GB mı kalsın?

Aynı CL değerlerine sahip bir RAM bak. 1066 hiç yoksa 800 MHz bak. Ama o sisteme daha fazla yatırım yapmamanı öneririm. Ek olarak, uyumlu çalışmayabilir çünkü elindekinden bağımsız bir RAM alıyorsun, çip farklı olabilir, MHz tutmayabilir gibi gibi.

Aynı CL değerlerine sahip bir RAM bak. 1066 hiç yoksa 800 MHz bak. Ama o sisteme daha fazla yatırım yapmamanı öneririm. Ek olarak, uyumlu çalışmayabilir çünkü elindekinden bağımsız bir RAM alıyorsun, çip farklı olabilir, MHz tutmayabilir gibi gibi.

Zaten bütün slotlar dolu olduğundan bütün hepsini değiştirmek zorundayım. Maalesef bütçem yok. Sistem boştayken bile %70 bellek kullanıyor. Bir oyuna girsem 3700 MB zaten kullanılıyor.
Sizce 200TL ile rami mi alayım yoksa SSD'mi çünkü HDD de bayağı kötü durumda. En son okuma 70 MB civarındaydı. Sağlık ise %80

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı