Minderi file koltuk önermiyorum, pisliği atması zor oluyor ve daha dün oturmana rağmen çok pis toz tutuyor. Para biriktirip suni deri ya da antrasit koltuk alın.Bütçem 800TL, beğendiğiniz koltukları önerirseniz çok sevinirim.
![]()
Fabrika Fileli Yönetici Makam Koltuğu- Siyah Başlıklı Büro Ofis Müdür Koltuğu-bilgisayar Çalışma Sandalyesi - Fiyatı, Yorumları
Fabrika Fileli Yönetici Makam Koltuğu- Siyah Başlıklı Büro Ofis Müdür Koltuğu-bilgisayar Çalışma Sandalyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Suni deri kullanma fırsatım oldu yaz ayında, çok terlemiştim onu düşünmüyorum.Minderi file koltuk önermiyorum, pisliği atması zor oluyor ve daha dün oturmana rağmen çok pis toz tutuyor. Para biriktirip suni deri ya da antrasit koltuk alın.
Sanırım biraz daha para koyup üst seviye alacağım teşekkürler1 ay evvel aldım, kullanışlı ve rahat fakat arkaya çok yaslandıktan sonra öyle kalıyor, bu bütçede alınabilecek koltuklardan biri bu, şu an en kalitelisi 2k'dan başlıyor çünkü.
Bu ürünün plastik ayaklı olanları ise 650-750 ₺ arasında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.