800TL geçmeyecek Samsung/LG telefon önerisi

144600

Kilopat
Katılım
9 Aralık 2016
Mesajlar
263
Okullar açılmadan birkaç gün önce telefon alacağım max. bütçe 800TL. Mutlaka önerileriniz Samsung veya LG markalarından olsun. Aklımda aslında Samsung Galaxy Grand Prime G532 var ama sizin de önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
En çok güvendiğim iki marka bunlar. Eş,dost,akrabalarda en çok bulunan telefon. Çok sağlam ve bütün tanıdıklarım memnun. Lenovo, Motorola gibi markalara hiç güvenim yok. İnternette nedense o tür markaların problemlerinden çok konu açılmış. Telefon alınırsa sağlam alınmalı. Benim güvendiğim tek sağlam telefon markaları da Samsung ve LG.
 
Marka seçimi size kalmış birşey ancak Lenovo K5'e bir bakmanı öneririm. Fiyat performans olarak Samsung modellerinden daha iyi ve ele alınca güven veren bir telefon. İnternetten baktıktan sonra beğenirsen yakınlarda Vatan Bilgisayar felan varsa telefonu bir denemeni öneririm. Ele alınca pahalı telefonlardaki kaliteyi aratmıyor.
 
Bildiğim kadarıyla şuan piyasada en ucuzlardan Zenfone 2 Max var. Onun fiyatı biraz yüksek ama uzun batarya ömrü çok iyi bir avantaj. Diğer özellikleri de kötü sayılmaz. Ek olarak GM5 var. Onun fiyat/performans oranı da yüksek. Fiyatını hakediyor.
 
J2 neden kötülüyorsunuz tam 1 yıl önce aldım bugün garantisi bitti ama gayet memnunum

1 senede garanti bitmiş tebrikler. J2 fiyatı yüksek o fiyata daha iyisi varken neden daha kötüsü alınsın ki ? Arkadaşın hoşuna gidiyorsa onu alsın. Arkadaş tavsiye istemeye gelmiş bende tavsiye vermeye çalışıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı