omertgulseven
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Asus Tuf FX506LU İşlemci: Intel i5 10300H Ram: 32GB (16+16) DDR 4 3200MHz Kingston KVR32S22D8/16
Depolama: 1 TB WD Hdd, 256 GB Seagate SSD M.2, 1 TB Samsung VNAND SSD 980 NVMe Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1660Ti 6 GB
- Meslek
- IT Saha Destek
Herkese merhaba, geçtiğimiz aylarda TurkNet'e geçiş yaptık ve evimizde eski bir Türk Telekom modemi TP-Link td W00870V3 olduğundan dolayı herhangi bir modem sipariş etmedik ve interneti bağlattık. İnternet güzel hatta modem pek iyi olmamasına rağmen 80Mbps hızları bile gördük ancak modemin Wi-Fi performansı pek iyi değil ayrıca akıllı TV bağlayıp Netflix vs takılınca internet hızında düşüşler meydana geliyor doğal olarak. Bundan dolayı da yeni bir modem almayı planlıyorum çünkü kablosuz bağlantıya da çokça ihtiyaç duyuyoruz malum. Öğrendiğim kadarıyla TurkNet ZyXEL VMG3625-T50b marka/model modem satıyormuş. Bu modem nasıldır? İnternet kopma vb sorunlar yaşayanlara denk gelmiştim araştırdığım zaman. Ayrıca bu modeme alternatif olabilecek önerileriniz varsa çok iyi olur. Bütçe olarak 750-800 lira civarı bir bütçe ayırmayı planlıyorum. Aslında ben birkaç model bulmuştum ama onları da beğenmediğim için almayı düşünmüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: