800TL mouse+klavye önerisi

Bütçe
700-800

Talha2525

Hectopat
Katılım
7 Eylül 2019
Mesajlar
288
Çözümler
1
Genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum. Klavye mekanik olmasın sadece sağlam ve kaliteli olsun yeter. Trust, Everest, Rampage gibi markaları tercih etmiyorum genelde ama tavsiye edebilirsiniz.
 
Şunu anlamadım, mekanik istemiyor musunuz yoksa olmasına gerek yok mu diyorsunuz?


Mouse olarak bunu öneririm ancak yanına klavyeye pek para kalmıyor.

Klavye olarak bunu buldum ancak yay sesi diye bir hurafe geziyor Sosyal'de. Bilemiyorum.
 
Hocam öncelikle yorumunuz için teşekkürler fakat mekanik klavye istemiyorum. Kaliteli bir mebran önerebilir misiniz? Ayrıca mouse Basilisk tercih edersem büyük ihtimalle V2 tercih ederim.
 
Özür dilerim, V2 ile X karışmış.



Klavyeyi Gaming Gecesi'nden daha ucuza alabilirsiniz.
 
Membran istiyorsanız @Lux ultisi kullanan kedi hocamın önerdiği klavyeyi alabilirsiniz.

Mekanik isterseniz:

Kahverengi, kırmızı veya mavi switch alırsanız 412 TL'ye geliyor. Kalitesi konusunda şüpheniz olmasın. Pudding keycaps ve gateron switch kullanıyor.

Alternatif membran:
 
Membran istiyorsanız @Lux ultisi kullanan kedi hocamın önerdiği klavyeyi alabilirsiniz.

Mekanik isterseniz:

Kahverengi, kırmızı veya mavi Switch alırsanız 412 TL'ye geliyor. Kalitesi konusunda şüpheniz olmasın. Pudding keycaps ve gateron Switch kullanıyor.

Alternatif membran:

Hocam Basilisk V2 ve Cynosa V2 kafama yattı. DeathAdder v2'den farkı nedir Basilisk'in? Yanlış bilmiyorsam sensör aynı.
Ayrıca attığınız mekanik klavye de hoş duruyor, sarı Switch sessiz midir?
 
Yellow switch olanının incelemesi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Yellow switch olarak alırsanız biraz daha pahalıya gelebilir. Ayrıca yurt dışından geleceğini belirteyim.

İki farenin de sensörü aynı.
 
Banggood'u çok duydum ama daha önce oradan hiçbir şey sipariş etmedim. Klavyelerde gümrük vergisi gibi bir şey oluyor mu?
Turkey Dırect Mail'i seçerseniz vergi ödemiyorsunuz. Ben de sipariş ettim. Her şey dahil 412 TL'ye geldi. Yellow switch alırsanız biraz daha pahalıya geliyor.
 
Hocam 144TL yeni üye indirimi varmış. Klavye de güzele benziyor. Sanırım Banggood'dan alacağım 300TL gibi bir şey tutuyor indirim ile. Mouse için 500 TL kalır Basilisk ve yanına güzel bir mouse pad alırım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı