800TL mouse önerisi

Hocam dikkatimi çekti bunlar sizce ASUS'tan iyi midir?
Hocam ASUS hiç kullanmadım, ben G102 modelini kullanıyorum, memnunum. Yıllar önce almıştım kuponum var diye, 2.5 seneye yakın kullandım daha sonrasında oyun oynarken sinirden masaya vurup kırmıştım :D Başka mouse'lar denedim fakat el alışkanlığım olduğu için tekrardan aynı üründen satın aldım.

Hocam ASUS hiç kullanmadım, ben G102 modelini kullanıyorum, memnunum. Yıllar önce almıştım kuponum var diye, 2.5 seneye yakın kullandım daha sonrasında oyun oynarken sinirden masaya vurup kırmıştım :D başka Mouse'lar denedim fakat el alışkanlığım olduğu için tekrardan aynı üründen satın aldım.

Anladım hocam bu fareler a da bakacağım.

Genel bir bakış attım hocam Aigo GM80 ve ASUS TUF M3 gen2 arasında şimdi GM80 hoşuma gitti ama ASUS TUF'in hem yazılım desteği hem malzeme kalitesi falan kaliteli olacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:

Genel bir bakış attım hocam Aigo GM80 ve ASUS TUF M3 gen2 arasında şimdi GM80 hoşuma gitti ama ASUS TUF'in hem yazılım desteği hem malzeme kalitesi falan kaliteli olacağını düşünüyorum.

Hocam logoya para veriyorsun o markalarda, Aigo'da kaliteli bir marka.

G102 kronik sorunlu. Bosuna bakma. TUF M3 kotuydu. Gen2'de pek iyi degildir. GM80 iyidir. Al gec, hem kablosuz ozelligide var. Kablosuz istemiyorum demissin ama kablosuz kullandiktan sonra bir daha kablolu kullanmak istemiyor insan. Gecikmede olmaz dert etme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı