- Makaleler
- 1
Tip olarak bir de hocam ben kablolu istiyorum.
Kablolu olarak da kullanabilirsin o fareyi. Bu fiyata daha iyisini bulamazsın.
Tip olarak bir de hocam ben kablolu istiyorum.
Hocam dikkatimi çekti bunlar sizce ASUS'tan iyi midir?
Sen bilirsinde gecikme olacağını düşünüyorsan öyle bir şey yok.
Anladım hocam çöp derken asus için mi yoksa logitech ler için mi dediniz?İkisi de çöp, kronik sorunlular diye biliyorum.
İncelemesine bakacağım hocam.
Anladım hocam çöp derken ASUS için mi yoksa Logitech'ler için mi dediniz?
Hocam ASUS hiç kullanmadım, ben G102 modelini kullanıyorum, memnunum. Yıllar önce almıştım kuponum var diye, 2.5 seneye yakın kullandım daha sonrasında oyun oynarken sinirden masaya vurup kırmıştımHocam dikkatimi çekti bunlar sizce ASUS'tan iyi midir?
Hocam ASUS hiç kullanmadım, ben G102 modelini kullanıyorum, memnunum. Yıllar önce almıştım kuponum var diye, 2.5 seneye yakın kullandım daha sonrasında oyun oynarken sinirden masaya vurup kırmıştımbaşka Mouse'lar denedim fakat el alışkanlığım olduğu için tekrardan aynı üründen satın aldım.
Anladım hocam bu fareler a da bakacağım.
Genel bir bakış attım hocam Aigo GM80 ve ASUS TUF M3 gen2 arasında şimdi GM80 hoşuma gitti ama ASUS TUF'in hem yazılım desteği hem malzeme kalitesi falan kaliteli olacağını düşünüyorum.
Anladım hocam bu fareler a da bakacağım.
Genel bir bakış attım hocam Aigo GM80 ve ASUS TUF M3 gen2 arasında şimdi GM80 hoşuma gitti ama ASUS TUF'in hem yazılım desteği hem malzeme kalitesi falan kaliteli olacağını düşünüyorum.
Bütçem 800TL'ye kadar çıkabilir şu an aklımda bu model var;
Bütçem 800TL'ye kadar çıkabilir şu an aklımda bu model var;
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.