800TL PC için Gamepad önerisi

KobraNecmettinn

Decapat
Daha fazla  
800 TL bütçeyle PES falan oynamalık, uzun süre götürecek bir gamepad lazım.

Bütçeyi çok olmayacak derecede aşabilirsiniz ve pahalı da olsa öneri verebilirsiniz. Almasam bile bilgi edinirim.

800 TL bütçeyle PES falan oynamalık, uzun süre götürecek bir gamepad lazım.

Bütçeyi çok olmayacak derecede aşabilirsiniz ve pahalı da olsa öneri verebilirsiniz. Almasam bile bilgi edinirim.
Hocam bence hiç o paralara gerek yok YUES ds4 modellerine bakın hepsiburadadan. Yıllardır 15 den fazla gamepad deneyimim oldu ama ona rağmen gözüm kapalı verseler orijinal sanarım.
Not: Arkadaşlar 710 demiş ama onuda denedim gerçekten YUES ds4 2 tane almak çok daha mantıklı.

Hocam bence hiç o paralara gerek yok yues DS4 modellerine bakın Hepsiburada'dan. Yıllardır 15'ten fazla gamepad deneyimim oldu ama ona rağmen gözüm kapalı verseler orijinal sanırım.
Not: Arkadaşlar 710 demiş ama onu da denedim gerçekten yues DS4 2 tane almak çok daha mantıklı.

Hocam bende gamepad almayı düşünüyorumda çakma PS4 kolları nasıl hemen bozulur mu?

Hocam bence hiç o paralara gerek yok YUES ds4 modellerine bakın hepsiburadadan. Yıllardır 15 den fazla gamepad deneyimim oldu ama ona rağmen gözüm kapalı verseler orijinal sanarım.
Not: Arkadaşlar 710 demiş ama onuda denedim gerçekten YUES ds4 2 tane almak çok daha mantıklı.
Abim Tek renk olursa iyi olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı