Hocam sadece fifa forza için ne önerirsinizDS4 kesinlikle tavsiye etmiyorum, aynı linkte verdiğiniz model gibi bir şey satın aldım ama bilgisayarda kullanmak beni hiçte tatmin etmedi, sürekli bağlantı hataları oyun içi sıkıntılar vs.
Şu an xbox 9. nesil kullanıyorum, diğer xbox gamepad modelleri hakkında bir fikrim yok ama 9. nesil gayet iyi beni tatmin ediyor.
Şu rehberi kontrol etmenizi öneririm;
Rehber: Gamepad Tier list
Bugün sizlerle birlikte sosyaldeki belki de en orijinal içeriklerden birisi olan gamepad tier list yapıyorum! Büyük uğraşlar ve yılların verdiği deneyim ile sizlere bu listeyi armağan edeceğim. Listeye başlamadan önce kriterlerden ve gamepadları nasıl sınıflandırdığıma bir göz atalım: Malzeme...www.technopat.net
DS4 yerine monster pusat falan bile daha iyi benim gözümde tabii hepsini kullanan daha fazla bilgisi olan varsa paylaşabilir.
Bu arada söylediklerime ek olarak, attığım rehberde yazan GXT590 için çok olumlu yorumlar var eğer bütçeniz uyuyorsa. Ben hiç kullanmadım ama kullanıcı yorumları olumlu yönde bütçeye göre.
Trust 22258 GXT 590 Bosi Wireless Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22258 GXT 590 Bosi Wireless Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22258 GXT 590 Bosi Wireless Oyun Kolu özelliklerini incele, 712,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2 tane alacağım için daha uygun fiyat bakıyorum. Attığınız rehberden seçim yaparim.DS4 kesinlikle tavsiye etmiyorum, aynı linkte verdiğiniz model gibi bir şey satın aldım ama bilgisayarda kullanmak beni hiçte tatmin etmedi, sürekli bağlantı hataları oyun içi sıkıntılar vs.
Şu an xbox 9. nesil kullanıyorum, diğer xbox gamepad modelleri hakkında bir fikrim yok ama 9. nesil gayet iyi beni tatmin ediyor.
Bugün sizlerle birlikte sosyaldeki belki de en orijinal içeriklerden birisi olan gamepad tier list yapıyorum! Büyük uğraşlar ve yılların verdiği deneyim ile sizlere bu listeyi armağan edeceğim. Listeye başlamadan önce kriterlerden ve gamepadları nasıl sınıflandırdığıma bir göz atalım: Malzeme...www.technopat.net
DS4 yerine monster pusat falan bile daha iyi benim gözümde tabii hepsini kullanan daha fazla bilgisi olan varsa paylaşabilir.
Bu arada söylediklerime ek olarak, attığım rehberde yazan GXT590 için çok olumlu yorumlar var eğer bütçeniz uyuyorsa. Ben hiç kullanmadım ama kullanıcı yorumları olumlu yönde bütçeye göre.
Trust 22258 GXT 590 Bosi Wireless Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22258 GXT 590 Bosi Wireless Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22258 GXT 590 Bosi Wireless Oyun Kolu özelliklerini incele, 712,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ürünün yorumları şüphe uyandırıyor yine de tavsiye için sağolun.
DS4 kesinlikle tavsiye etmiyorum, aynı linkte verdiğiniz model gibi bir şey satın aldım ama bilgisayarda kullanmak beni hiç de tatmin etmedi, sürekli bağlantı hataları oyun içi sıkıntılar vs.
Şu an Xbox 9. nesil kullanıyorum, diğer Xbox gamepad modelleri hakkında bir fikrim yok ama 9. nesil gayet iyi beni tatmin ediyor.
DS4 yerine Monster Pusat falan bile daha iyi benim gözümde tabii hepsini kullanan daha fazla bilgisi olan varsa paylaşabilir.
Gamepad tecrübem çok eskiye dayanmıyor, daha doğrusu bilgisayar tarafında eskiye dayanmıyor konsolda kullanıyordum yıllardır.Hocam sadece fifa forza için ne önerirsiniz