800TL PC için gamepad önerisi

Hocam alıyorsanız amazondaki f310u alın bende kullanıyorum. Yan sanayi kollar bir süre sonra sıkıntı çıkarmaya başlıyor.

DS4 kesinlikle tavsiye etmiyorum, aynı linkte verdiğiniz model gibi bir şey satın aldım ama bilgisayarda kullanmak beni hiçte tatmin etmedi, sürekli bağlantı hataları oyun içi sıkıntılar vs.

Şu an xbox 9. nesil kullanıyorum, diğer xbox gamepad modelleri hakkında bir fikrim yok ama 9. nesil gayet iyi beni tatmin ediyor.

Şu rehberi kontrol etmenizi öneririm;

DS4 yerine monster pusat falan bile daha iyi benim gözümde tabii hepsini kullanan daha fazla bilgisi olan varsa paylaşabilir.

Bu arada söylediklerime ek olarak, attığım rehberde yazan GXT590 için çok olumlu yorumlar var eğer bütçeniz uyuyorsa. Ben hiç kullanmadım ama kullanıcı yorumları olumlu yönde bütçeye göre.

Son düzenleme:
DS4 kesinlikle tavsiye etmiyorum, aynı linkte verdiğiniz model gibi bir şey satın aldım ama bilgisayarda kullanmak beni hiçte tatmin etmedi, sürekli bağlantı hataları oyun içi sıkıntılar vs.

Şu an xbox 9. nesil kullanıyorum, diğer xbox gamepad modelleri hakkında bir fikrim yok ama 9. nesil gayet iyi beni tatmin ediyor.

DS4 yerine monster pusat falan bile daha iyi benim gözümde tabii hepsini kullanan daha fazla bilgisi olan varsa paylaşabilir.

Bu arada söylediklerime ek olarak, attığım rehberde yazan GXT590 için çok olumlu yorumlar var eğer bütçeniz uyuyorsa. Ben hiç kullanmadım ama kullanıcı yorumları olumlu yönde bütçeye göre.

Hocam sadece fifa forza için ne önerirsiniz

2 tane alacağım için daha uygun fiyat bakıyorum. Attığınız rehberden seçim yaparim.
Ürünün yorumları şüphe uyandırıyor yine de tavsiye için sağolun.

DS4 kesinlikle tavsiye etmiyorum, aynı linkte verdiğiniz model gibi bir şey satın aldım ama bilgisayarda kullanmak beni hiç de tatmin etmedi, sürekli bağlantı hataları oyun içi sıkıntılar vs.

Şu an Xbox 9. nesil kullanıyorum, diğer Xbox gamepad modelleri hakkında bir fikrim yok ama 9. nesil gayet iyi beni tatmin ediyor.

DS4 yerine Monster Pusat falan bile daha iyi benim gözümde tabii hepsini kullanan daha fazla bilgisi olan varsa paylaşabilir.

Bunlardan birini alırsam sadece 1 adet alabileceğim.

Bunlar arasında kablo, titreşim, kalite yönünden en iyisi hangisidir? RDR2, AC bile oynarken sorun yaşamak istemiyorum.

Son düzenleme:
Hocam sadece fifa forza için ne önerirsiniz
Gamepad tecrübem çok eskiye dayanmıyor, daha doğrusu bilgisayar tarafında eskiye dayanmıyor konsolda kullanıyordum yıllardır.

Şu an aktif olarak FC24 oynamak için almıştım, ilk başta DS4 aldım orta ayarlarda bi replika ama bi hafta içinde oynatmayacağını anladım ve Xbox 9. nesile geçtim gayet memnunum.

Bütçe uygunsa başım ağrımasın diyenlere S tier bi gamepad bence xbox 9. nesil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı