800TL red Switch klavye önerisi

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 800-1000 TL civarı klavye arıyorum red Switch ve Türkçe klavye arıyorum tam boy olsa dah iyi olur Rainbow RGB fark etmez. Önerilerinizi bekliyorum.
Kulaklık olarak ne önerirsiniz 500TL bandında ben şunu buldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklık olarak güzel seçim yapmışsın, alınır. Klavye olarak az bütçeni aşıp bunu almanı öneririm.

Aşamazsanız üstteki klavyeye bakabilirsiniz.

Minimum K55 öneririm klavye için.
Membrane için güzel seçenek, alınır.

Kulaklık olarak güzel seçim yapmışsın, alınır. Klavye olarak az bütçeni aşıp bunu almanı öneririm.

Aşamazsanız üstteki klavyeye bakabilirsiniz.

Membrane için güzel seçenek, alınır.

Aslında Membrane'de pek önermiyorum ama bütçe belli. Arkadaşın biraz daha aşması lazım bütçeyi.

Arkadaşlar 800-1000 TL civarı klavye arıyorum red Switch ve Türkçe klavye arıyorum tam boy olsa dah iyi olur Rainbow RGB fark etmez. Önerilerinizi bekliyorum.
Kulaklık olarak ne önerirsiniz 500TL bandında ben şunu buldum.

Bu bütçede membran düşünmek daha iyi olur sağlam bir mekanik çıkmaz ama çok sağlam membranlar var ben 2 yıl kadar önce aynı ikilemde Corsair K55 Pro seçmiştim çok memnunum tavsiye ederim Razer Cortana V2 olması lazım aynı bütçeydi ikisi ona da bakılabilir zevk meselesi.

Bu bütçede membran düşünmek daha iyi olur sağlam bir mekanik çıkmaz ama çok sağlam membranlar var ben 2 yıl kadar önce aynı ikilemde Corsair K55 Pro seçmiştim çok memnunum tavsiye ederim Razer Cortana V2 olması lazım aynı bütçeydi ikisi ona da bakılabilir zevk meselesi.
Bende K55 almayi düsunuyorum fakat emin olamadim basiş hissiyati filan

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı