Lapsekilli Big Smoke kimdir?

DunkelKlang

Centipat
Makaleler
14
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Şimdiki adı gördüğüm kadarıyla @333365. Forumu bırakmasına rağmen adı halen konuşuluyor ve birçok konuda etiketlendiğini gördüm. Sadece merak ettim: Bu adam kim? Admin, yönetici ya da moderatör müydü? Neden bu kadar konuşulduğunu merak ettim doğrusu.

Şimdiki adı gördüğüm kadarıyla @333365. Forumu bırakmasına rağmen adı halen konuşuluyor ve birçok konuda etiketlendiğini gördüm. Sadece merak ettim: Bu adam kim? Admin, yönetici ya da moderatör müydü? Neden bu kadar konuşulduğunu merak ettim doğrusu.
62.000 mesajı var sizce normal değil mi? Çoğu konuya cevap veriyordu.

Her türlü konuda elinden geldiği kadar aktif oluyordu. Forumun en aktif üyelerinden biriydi. Kişilik olarak da güzel bir insandı. Sorunlara yardım ediyordu. Bu kadar fazla aktif olunca da herkes tarafından tanınan bir üye olmuştu.

Hatta bir sabah kalktığımda yeni mesaj kısmındaki tüm mesajlar kendisine aitti :D

Moderatörlük hiç yapmadı diye biliyorum ama yanlış olmasın.

Normal, sıradan bir üyeydi. Çok aktif kullanıyordu, hemen hemen herkes bir sorun olduğunda kendisine danışırdı. Okul konusunda özellikle. Zaten İngilizce öğretmeni olduğunu söylemişti. Foruma bir süre ara verdiğini okumuştum. Bıraktı mı tam bilmiyorum.

Şahsen yorumlarını görmeyi özlediğimi söyleyebilirim.

Aktif olduğu zamanlarda forumun en aktif kişisi diyebiliriz. Her türlü konuda vardı. Elinden geldiğince, bildiği her konuda yardımcı oluyordu.

Tanıdığım en iyi kişilerden biriydi forumda hemen hemen her konuda kendisini görürdük ama bırakma sebebini unutmuştum maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı