800TL Telefon Önerisi

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Full-Stack Developer
Arkadaşlar eski telefonum olan Samsung S3 vefat etti. Ne anılarımız vardı. :) Benim aklımda artık Samsung kullanmama fikri var. Yani artık yeni marka telefonlar denemek istiyorum.

Ben pek fazla oyun oynamam. Bana 1 gün sorunsuz çıkartsın yeter. Mesajlaşan ve telefonda az da olsa konuşan biriyim. Günlük en fazla 1 veya 2 saat konuşurum telefonla. Oynayacağım oyunlar da küçük çaplı oyunlar. Hill Climb Racing - 2048 gibi oyunlar.

HTC marka telefonlar nasıldır?
Benim aklımda bu telefon var. HTC DESIRE 516 DUAL AKILLI TELEFON GRİ - Vatan Bilgisayar
Sizce bu nasıldır? Asus zenfone 5-6 demeyin. Biliyorum o telefon bundan da güzel ancak ben pek fazla oyun ve program açıp kullanmam. Face Twitter Whatsapp gibi uygulamalar kullanirım. Yani onlar benim için cok fazla gereksiz.
Şimdiden sağolun. Önerilerinizi bekliyorum.

@brk35 Önerin için teşekkürler.

@Go to Hell ''Asus zenfone 5-6 demeyin. Biliyorum o telefon bundan da güzel ancak ben pek fazla oyun ve program açıp kullanmam.'' Nedeni olarak ise ; pek fazla telefonu yoracak olan uygulamalar kullanmıyorum ve kullanmıyacağım. Sanırım yeterli olmuştur. Evet fiyat ve performans olarak benim beğendiğim telefondan kat kat daha iyi ancak bana göre o telefon gereksiz. Yani bu durumu şöyle açıklayım. Face Twitter Whatsapp gibi uygulamalar için 2GB ram benim için fazla.

Söylediğiniz telefon katbekat ZF5'ten alçak bir donanıma sahip. Yani en azından int. gezerken yeni bir sekme açmak için sekme kapatmakla uğraşmazsınız 2GB RAM sayesinde. 8MP kamera ve HD ekranıda artısı tabi. Ayrıca 4GB dahili hafıza ile 16 GB farkını söylemeye gerek yok sanırım.

@brk35 Evet olabilir aslında. Ancak Lumia telefonlar pek içim ısınmadı. Yani sizin anlayacağınız ben ''beni sorunsuz götürecek (elbet bir gün bozulur) , uygulamalarda kasmayacak , gündelik yaşantıya uygun , birazcık da olsa tarz duran ben telefonum diyen'' bir telefon önerisi bekliyorum.

Evet çok şey istiyorum. :D

@Go to Hell Yazmıştım. :) Dostum bu bilgileri ben de kabul ediyorum. Ancak telefonu çok yoracak olan bir kişi değilim. Evet artısı çok ve çok fazla. Ben bu durumu kabul ediyorum. Birazcık tarz dursun. Burada ASUS kalitesine laf ettiğimi sanmayın. Bu telefondan daha iyi. Gorilla Glass 3 de yağlı ekmeği :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı