800TL Telefon Önerisi

3 göre performansı daha yüksek olduğu için ama ithalatçı garantili olduğu için tercih etmezdim performans farkını anlamayacağım için ve bütçeyi artırmaya gerek olmadığı için Honor 7S tercih ederdim.
6A'nın 16GB'lık modelinde Xiaomi Türkiye ile ithalatçı garantisi arasında 30TL fark olduğundan Türkiye garantili alabilirim. Ama performans farkını anlamayacaksam onu eliyorum. Peki hocam KAAN N2 ile ilgili hiç yorum yapmadınız. Honor 7S ile KAAN N2 arasındaki 30TL fark var. Ancak N2 32GB hafızaya ve 3GB Ram'e sahipken Honor 16GB ve 2GB Ram'a sahip. O zaman ikisi arasında hangisi daha mantıklı? @Sylveon

Selamlar, tercihiniz temiz ikinci el ya da garantisiz xiaomi yönünde olmalı. GM ve KAAN sizi 2 yıl batarya konusunda tatmin etmez.

Aynen ben de araştırınca onu farkettim ama KAAN N2 telefonunun hiç düzgün bir kullanıcı incelemesi yapılmaması aklımda soru işaretleri bıraktı.
KAAN N2 ekran reklam virüsü var. Honor 7S alın rahatınıza bakın zaten oyun oynamiyorsunuz kamerayı kullanmıyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı