800TL'ye alınabilecek en iyi kulaklık tavsiyesi

Bütçe
800
HyperX Cloud 2/Cloud II Review

Cooler Master MH630 Review

Yukarıdaki linklerden inceleyebilirsin, buradaki fanboylarından ötürü çok pışpışlanıyor ama Cloud serisi de çok matah değildir. 3 aşağı 5 yukarı hepsi aynı kapıya çıkar. MH650 yok o sitede o yüzden MH630 koydum. Birkaç tık daha üstü olarak düşünebilirsin oradaki puanların. Bir şeyleri öğrenmek için kimseye muhtaç olmamak lazım dostum. Amazon.com'u açıp review kısmını incelersen anlayabiliyorsun bir çok şeyi zaten.

Tavsiye alabileceğin en kötü yerlerden birisi neredeyse Amazon review kısmı
 
Aksine tavsiye alınması gereken yer orası bence. Profesyonel incelemeler ne kadar teoride kılavuz alınması gereken yerler görünse bile birçoğu teorik ve kısa süreli kullanıma dair yorum yapıyor veyahut sponsorlu inceleme gerçekleştirdiklerinden objektif duramıyorlar. Bunun neticesinde, senin benim gibi gündelik hayatta elektronik cihazlardan maksimum verimi alamayan yani kağıt üstündeki bütün özellikleri tamamen hissederek ve anlayarak kullanamayan standart kullancıların yaptıkları yorum ve görüş yelpazesi senin de o üründen alabileceğin verimi net olarak gösterir. Gidip 1 sayfa review okumayacaksın tabii ki, olumlu ve olumsuz birçok örneği inceleyip hepsinin ortak içerdiği nüansları yakalayacaksın. Hatta sana örnek vereyim.

1.Örnek: Corsair Void Elite serisi hakkında bir çok inceleme bulursun, özelliklerini öğrenirsin ama uygulaması yüzünden mikrofon çalışmama sorunundan hiç bir pro incelemede bahsedilmez.
2.Örnek: Yine Cooler Master serisinin popüler ve oldukça övülen bir kaç kulaklığında vida sorunu vardır, zamanla gevşer ve bu kroniktir. Ama kalkıp hiç bir incelemede bundan bahsedildiğini ve kullanıcının uyarıldığını göremezsin.

Ama tavsiye alabileceğin en kötü yer dediğin kısma girip yorumlara bakarsan bunu çok basit şekilde öğrenebilirsin.
 
Son düzenleme:
Git Reddit'te sor, ya da gel Technopat forumlarında sor, veya benzer teknoloji ile ilgili yerlerde sor. Güvendiğin inceleme kanalı/sitesi vardır illa, orada sor. Ama Amazon review iyi deme bana, değil çünkü. Fake review dolu en basitinden.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı