800TL'ye gamepad önerisi

Bütçe
800
Merhaba, bilgisayarda oyun oynarken kullanmak için oyun kolu arıyorum. Çok fazla bir bütçem yok. En fazla 800 civarına çıkabilirim. Düşündüğüm kol %50 indirime girmiş sizce alınır mı? Eğer alınmazsa önerileriniz var mı?
%50 değil sadece 100tl düşüyor,bu fiyata göre fena değil ancak beklerim biriktiririm diyorsanız f/p olarak çok daha güzel olanları var örnek olarak Bunun gibi birşey şuanda stoğu yok ama gelir birikene kadar zaten wraith hem bilindik e-spor takımlarıyla anlaşması olan bir marka 1 günde geliyor ayrıca diğerine göre en büyük farkları tuş hissiyatı malzeme kalitesi ve hall effect özelliği.

%50 değil sadece 100tl düşüyor,bu fiyata göre fena değil ancak beklerim biriktiririm diyorsanız f/p olarak çok daha güzel olanları var örnek olarak Bunun gibi birşey şuanda stoğu yok ama gelir birikene kadar zaten wraith hem bilindik e-spor takımlarıyla anlaşması olan bir marka 1 günde geliyor ayrıca diğerine göre en büyük farkları tuş hissiyatı malzeme kalitesi ve hall effect özelliği.
Ayrıca acil ve onu almak durumundaysanız mecburen oradan almak yerine linkini bırakıyorum trendyoldan alın 482 tl ve hepsiburadaki ile aynı satıcı yine kendileri satıyorlar ama beklerim derseniz kesinlikle diğeri.

Çok bir beklentiniz yoksa alınır gibi, bütçe çıkarsa bu tarz bir şeyler alabilirsiniz özellikle Ultimate 2C çok kaliteli, Xbox ve PlayStation orijinal kollarından daha iyidir PC için.

Çok bir beklentiniz yoksa alınır gibi, bütçe çıkarsa bu tarz bir şeyler alabilirsiniz özellikle Ultimate 2C çok kaliteli, Xbox ve PlayStation orijinal kollarından daha iyidir PC için.

8 BitDo kaliteli ancak çok standart o fiyata attığım 1600tl'lik gamepad'in stoğu beklemek çok daha mantıklı hem ekranı sayesinde kolayca ayarlanıyor hall effect var tuş hissiyatları daha üst seviye.

Tabii tercih meselesi orası ayrı konu.

Logitech F710 var bende. Bundaki tek fark kablosuz ve titreşim yok.
Logitech olduğu için malzeme kalitesi tok.
En azından bilinen ve uzun ömürlü marka.
Yani diğeri de bilindik marka ülkemizde çok bilinmiyor malzeme kaliteleri konusunda benzerler tabi logitech daha duyulmuş bir isim ancak kablosuz ve titreşim var diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı