Daha fazla
Tabikide linkleri veriyorum.@38865 ne topladığını yazarsan yani hangi parçaları satın aldığını yazar mısın? Sinerji'de çok sorun yaşayan var ama tercih senin.
işlemci , ram ve kasa 'yı satın aldım. anakart ve ekran kartını sipariş ettim ama değiştirme imkanım var r7 250 parasının karşılığını verir dersen bugün içerisinde değiştirebilirim.@38865 HD6850 artık eski bir kart. R7 250 tercih edebilirsin bu kart yerine. H81-PLUS yerine H81M-D veya C versiyonlarını alarak bütçeyi biraz daha rahatlatabilirsin. Zaten 350W PSU, HD6850'yi kaldıramayacaktır. Sizin için tek yol R7 250 veya bütçeyi arttırırsanız R7 360 olabilir.
MSI R7 360 2GD5 OC GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Bu kartla son çıkan oyunları da oynayabilirsiniz. Sinerji bilgisayarı tercih etmenizi öneririm.
Ekran kartını r7 250 ile değiştiricem anakart olarak Asus h81m-plus sipariş ettim.R7 250 GDDR5 olan modeli alırsan parasının karşılığını verir. Anakart ve ekran kartı ne sipariş ettiniz?
Haklısın biraz aceleye geldiHocam keşke hemen sipariş vermeseydiniz birazcık daha sabırlı davranıp her şeyi içinize sinerek sipariş etseymişsiniz.
Evet buna benzeyecekSistem sanırım buna benzeyecek. (Anakart temsili olarak konulmuştur)
Eki Görüntüle 90813
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.