80K bütçeye 7800x3D tabanlı sistem toplama

Bütçe
80k

serialkilla

Kilopat
Selamlar değerli arkadaşlar,

Başlıkta belirttiğim gibi 7800x3D 4070 Ti Super ya da 4080 Super sistem toplayacağım parça önerisi ve bilgi desteğinde bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Sistem genelde FPS ve MMORPG oyunlarda kullanılacak. Monitör için de 270 Hz üzeri 27 inch bir monitör düşünüyorum.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Selamlar değerli arkadaşlar,

Başlıkta belirttiğim gibi 7800x3D 4070 Ti Super'ya da 4080 Super sistem toplayacağım parça önerisi ve bilgi desteğinde bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Sistem genelde FPS ve MMORPG oyunlarda kullanılacak. Monitör için de 270 Hz üzeri 27 inch bir monitör düşünüyorum.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj şunu kafana göre özelleştirip kalan parayla da monitör ve ekipman alabilirsin. Ama 270Hz monitör 2K için aşırı abartı. Valorant LoL CS dışında hiçbir oyunda 270FPS alamazsın zaten. Temizinden bir 165Hz alman daha doğru olur.

Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj şunu kafana göre özelleştirip kalan parayla da monitör ve ekipman alabilirsin. Ama 270Hz monitör 2K için aşırı abartı. Valorant LoL CS dışında hiçbir oyunda 270FPS alamazsın zaten. Temizinden bir 165Hz alman daha doğru olur.

Parça parça toplarsan 70kya 4080 Super'li bir sistem toplayabilirsin ama işlemciden kısman gerekir. Onun dışında sistemde başka bir şeyden kısmana gerek kalmaz.

Parça parça toplarsan 70kya 4080 Super'li bir sistem toplayabilirsin ama işlemciden kısman gerekir. Onun dışında sistemde başka bir şeyden kısmana gerek kalmaz.
Teşekkür ederim değerli yorumun için.

Hazır sistemlere bakıyorum uygun olanı alacağım inşallah.

Diğer konularda da belirtiyorum . Eğer çok acil lazım değilse , 1 2 ay içinde yeni Ryzen ve RTX ekran kartları gelecek . Beklemenizi tavsiye ederim . Bu boşlukta , SSD , PSU , KASA v.b bileşenleri alın veya hazır sistem alacaksınız da yeni ürünleri bekleyin ...

Diğer konularda da belirtiyorum . Eğer çok acil lazım değilse , 1 2 ay içinde yeni Ryzen ve RTX ekran kartları gelecek . Beklemenizi tavsiye ederim . Bu boşlukta , SSD , PSU , KASA v.b bileşenleri alın veya hazır sistem alacaksınız da yeni ürünleri bekleyin ...
Kesinlikle haklısınız, 5000 serisi ekran kartları ve yeni nesil işlemciler daha mantıklı olacaktır tabii ki beklemede kalıp takip edeyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı