80Mbps internette Valorant oynarken ping yükseliyor

Cole McCree

Hectopat
Fast.com adlı sitede hız testi yaptım ve hızım 80 Mbps fakat Valorant'ta pingim 55-60 arası ve arada anlık ping yükselip düşüyor. Bir de Valorant maç esnasında YouTube'u aratıp siteye girerken Valorant'ta ping anlık yükseliyor. Sizce normal midir?

Fast.com adlı sitede hız testi yaptım ve hızım 80 Mbps fakat Valorant'ta pingim 55-60 arası ve arada anlık ping yükselip düşüyor. Bir de Valorant maç esnasında YouTube'u aratıp siteye girerken Valorant'ta ping anlık yükseliyor. Sizce normal midir?

Ayarlardan "Genel" kısmına girip Ağ Ara Belleği ayarını "Azami" moda alın. Eğer daha da yükselirse orijinal değerine çekin.

Unutma ki bu ayarı yaptıktan sonra evde modeme bağlı diğer telefonların/tabletlerin ve elektronik eşyaların interneti yavaşlayacaktır.

Ayarlardan "Genel" kısmına girip Ağ Ara Belleği ayarını "Azami" moda alın. Eğer daha da yükselirse orijinal değerine çekin.

Unutma ki bu ayarı yaptıktan sonra evde modeme bağlı diğer telefonların/tabletlerin ve elektronik eşyaların interneti yavaşlayacaktır.
İlk olarak, bilgisayarda yapacağınız herhangi bir ayar (öncelikli veri paketleri göndermek hariç) modemin hangi cihaza ne kadar bant genişliği vereceğini etkilemez.
İkinci olarak Windows varsayılan ayarlarda zaten kullanabileceğiniz hızı size sağlar, bir ayar yaparak ping azaltıp arttıramazsınız sistem genelinde, bir uygulamanın erişim önceliğini değiştirmek farklı tabi ama burada o önerilmemiş, ben de önermem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı