Desensiz sade bir şey yok mu ya pek sevmiyorum böyle rengarenk cümbüş gibi şeyleri.
Çok kaliteli bir mouse pad. 1 yıla yakın bir zamandır kullanıyorum çok memnunum. En ufak deforme yok.
Anlıyorum kafama yattıda 90 X 40 bunlar masamı ölçtüm 80 X 30 tam olacak yoksa masadan sarkar fazla büyük yani.
![]()
batcell Gaming Mousepad Oyuncu Kaydırmaz Mouse Pad 80x30 Cm Dünya Haritalı - Fiyatı, Yorumları
batcell Gaming Mousepad Oyuncu Kaydırmaz Mouse Pad 80x30 Cm Dünya Haritalı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Xrades Rgb Mousepad 80x30 Cm 13 Farklı Renk Modu Su Geçirmez Oyuncu Gaming Xl Mausepad - Fiyatı, Yorumları
Xrades Rgb Mousepad 80x30 Cm 13 Farklı Renk Modu Su Geçirmez Oyuncu Gaming Xl Mausepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Batcell olanı aldım bile diğeri RGB var ve biraz daha pahalı zaten gerek yok RGB'ye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.