8199 TL'ye ASUS i3 1215U alınır mı?

CFK

Kilopat
Daha fazla  
Epey'de arttırılabilir yazıyor. Eğer öyle ise arttırırım ama arttırınca garanti dışı kalma durumu var mı acaba?
Yüksek ihtimale evet garanti dışı kalacak. Laptopu sökmen gereken yerlerde garanti bantları olur ve mecburen yırtınca da garanti gider. 1-2 Ay kullanın laptopu zaten garantilik bir durum çıkmazsa açın yükseltin ramleri.

Yüksek ihtimale evet garanti dışı kalacak. Laptopu sökmen gereken yerlerde garanti bantları olur ve mecburen yırtınca da garanti gider. 1-2 Ay kullanın laptopu zaten garantilik bir durum çıkmazsa açın yükseltin ramleri.
Öyle yaparım bazı laptoplarda bir de ram ve ssd yeri ayrı kapak oluyor etiket olmuyor sökülebiliyor oluyor. İnşallah öyle gelir. Ama arttırılabilir belleğe sahip mi onu öğrenemedim bir türlü. Epeyde Arttırılabilir azami bellek 12gb yazıyor ama emin olamadım.

Öyle yaparım bazı laptoplarda bir de ram ve ssd yeri ayrı kapak oluyor etiket olmuyor sökülebiliyor oluyor. İnşallah öyle gelir. Ama arttırılabilir belleğe sahip mi onu öğrenemedim bir türlü. Epeyde Arttırılabilir azami bellek 12gb yazıyor ama emin olamadım.
Epey de yazıyorsa yüksek ihtimalle yükseltiliyordur gelince görürsünüz artık.

Güzel bir tercih. Windows 11 ile gelmesi büyük artı.

Bu bütçede hangi laptopu önerirsiniz? Mümkünse Amazon'dan ve peşin taksitli, ne yazık ki 12 ay peşin taksitli Acer modellerini kaçırdım sanırım :(

Güzel bir tercih. Windows 11 ile gelmesi büyük artı.

Bu model mi yoksa Acer'in 1135G7 modeli ya da HP 5625U modeli mi? Amazon'dan almak istediğim için Acer'ya da ASUS düşünüyorum hem ASUS'ta Windows da var

Arkadaşlar merhaba. Kardeşime aldım 6 taksit vade farksız şekilde. 8199₺ye aldım.

Ürünü kullanıyor musunuz ? memnun musunuz , valorant kaç fps alıyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı