Engin. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 2.155 Makaleler 2 Çözümler 12 26 Haziran 2020 #21 fatih3456634 dedi: Aldım.Ekran resmi mi atayım? Genişletmek için tıkla... Yok siz alın biz tahmin etmeye çalışalım hocam. Tabii ki ekran görüntüsünü atmanızı istiyoruz, yoksa nasıl yardımcı olalım.
fatih3456634 dedi: Aldım.Ekran resmi mi atayım? Genişletmek için tıkla... Yok siz alın biz tahmin etmeye çalışalım hocam. Tabii ki ekran görüntüsünü atmanızı istiyoruz, yoksa nasıl yardımcı olalım.
F fatih3456634 Femtopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 80 26 Haziran 2020 #22 Engin. dedi: Yok siz alın biz tahmin etmeye çalışalım hocam. Genişletmek için tıkla... Engin. dedi: Tabii ki ekran görüntüsünü atmanızı istiyoruz, yoksa nasıl yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Attım. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (8).png 86,2 KB · Görüntüleme: 61
Engin. dedi: Yok siz alın biz tahmin etmeye çalışalım hocam. Genişletmek için tıkla... Engin. dedi: Tabii ki ekran görüntüsünü atmanızı istiyoruz, yoksa nasıl yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Attım.
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 26 Haziran 2020 #23 Kartın Kepler değil, Fermi mimarisi. Kepler'in GPU kodu GK107 iken seninki GF117. Bunu kurabilirsin: Download NVIDIA, GeForce, Quadro, and Tesla Drivers Download drivers for NVIDIA graphics cards, video cards, GPU accelerators, and for other GeForce, Quadro, and Tesla hardware. US / English download. www.nvidia.com
Kartın Kepler değil, Fermi mimarisi. Kepler'in GPU kodu GK107 iken seninki GF117. Bunu kurabilirsin: Download NVIDIA, GeForce, Quadro, and Tesla Drivers Download drivers for NVIDIA graphics cards, video cards, GPU accelerators, and for other GeForce, Quadro, and Tesla hardware. US / English download. www.nvidia.com
F fatih3456634 Femtopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 80 26 Haziran 2020 #24 marcel'o dedi: Kartın kepler değil, fermi mimarisi. Kepler'in GPU kodu GK107 iken seninki gf117. Bunu kurabilirsin: Download NVIDIA, GeForce, Quadro, and Tesla Drivers Download drivers for NVIDIA graphics cards, video cards, GPU accelerators, and for other GeForce, Quadro, and Tesla hardware. US / English download. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Abi bu son güncelleme mi? Bir de kasma geçer mi?
marcel'o dedi: Kartın kepler değil, fermi mimarisi. Kepler'in GPU kodu GK107 iken seninki gf117. Bunu kurabilirsin: Download NVIDIA, GeForce, Quadro, and Tesla Drivers Download drivers for NVIDIA graphics cards, video cards, GPU accelerators, and for other GeForce, Quadro, and Tesla hardware. US / English download. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Abi bu son güncelleme mi? Bir de kasma geçer mi?
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 26 Haziran 2020 #25 DDU rehberine uygun bir şekilde sürücüyü kaldırıp verdiğim linki kurun. Daha güncelini kuramazsın o kartla. Nedenini açıkladım üstteki mesajda.
DDU rehberine uygun bir şekilde sürücüyü kaldırıp verdiğim linki kurun. Daha güncelini kuramazsın o kartla. Nedenini açıkladım üstteki mesajda.
F fatih3456634 Femtopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 80 26 Haziran 2020 #26 marcel'o dedi: DDU rehberine uygun bir şekilde sürücüyü kaldırıp verdiğim linki kurun. Daha güncelini kuramazsın o kartla. Nedenini açıkladım üstteki mesajda. Genişletmek için tıkla... Tamam abi. Oyunlarda kasma geçer mi? Bunu yaptıkdan sonra.
marcel'o dedi: DDU rehberine uygun bir şekilde sürücüyü kaldırıp verdiğim linki kurun. Daha güncelini kuramazsın o kartla. Nedenini açıkladım üstteki mesajda. Genişletmek için tıkla... Tamam abi. Oyunlarda kasma geçer mi? Bunu yaptıkdan sonra.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 26 Haziran 2020 #27 fatih3456634 dedi: Tamam abi. Oyunlarda kasma geçer mi? Bunu yaptıkdan sonra. Genişletmek için tıkla... Belki geçer belki geçmez. Ekran kartının mimariside artık desteklenmiyor.
fatih3456634 dedi: Tamam abi. Oyunlarda kasma geçer mi? Bunu yaptıkdan sonra. Genişletmek için tıkla... Belki geçer belki geçmez. Ekran kartının mimariside artık desteklenmiyor.
F fatih3456634 Femtopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 80 26 Haziran 2020 #28 kerb dedi: Belki geçer belki geçmez. Ekran kartının mimariside artık desteklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Buradan hangisini seçeceğim? Dosya Ekleri fgfddfgdfggg.PNG 19,8 KB · Görüntüleme: 59
kerb dedi: Belki geçer belki geçmez. Ekran kartının mimariside artık desteklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Buradan hangisini seçeceğim?
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 26 Haziran 2020 #29 DDU ile driveri kaldırdıysanız fark etmez.
F fatih3456634 Femtopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 80 26 Haziran 2020 #30 kerb dedi: DDU ile Driver'i kaldırdıysanız fark etmez. Genişletmek için tıkla... Kaldırdım Tabii ki de NVIDIA'yı.
kerb dedi: DDU ile Driver'i kaldırdıysanız fark etmez. Genişletmek için tıkla... Kaldırdım Tabii ki de NVIDIA'yı.