8300 TL Sistem Toplama

Eki Görüntüle 734957

Daha güzel bir sistem toplayabilen olabilir ama bayağı uygun AMD işlemcilerle fazla bilgim yok ama Intel'le kıyaslanınca fiyat performans olarak daha iyi.

O kasa malzeme olarak berbat.

2600X işlemci 10400F'den daha az FPS veriyor.

Bu bütçede 1660 Super saçma.

Eki Görüntüle 734957

Daha güzel bir sistem toplayabilen olabilir ama bayağı uygun AMD işlemcilerle fazla bilgim yok ama Intel'le kıyaslanınca fiyat performans olarak daha iyi.
Benim önerim ekran kartını biraz daha yükseltebilirsiniz. Bu sistem de güzel olmuş. SSD'de M2 yerine SATA alabilirsiniz. İtopya'da 3500'du GB'nin RTX2060Super'i. Nasıl bilmiyorum ama.

Hocam anlatamadım bende ona montajlayabileceğini.

Sistem kötü. Maalesef olmamış.

Şu sistemleri düşündüm hazır olarak. Vector Silver I R5 3500X RTX 2060 Super 8GB 16GB DDR4 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com veya Aquarius 7A | Game Garaj .
Güzel incehesap olan. SSD kronik sıkıntılı diye biliyorum ama yenilerinde değilmiş. Ben WD almanızı öneririm. PSU olarka Cooler Master olabilir diye düşünüyorum. Diğerlerinin de düşüncelerini bekliyorum. :D

Farklı sitelerden alıp videolara bakarak montajlayabilirsiniz.

Şöyle bir sistem bırakıyorum:

240 GB SSD bu sisteme yakışmaz. Onun haricinde bir sorun yok gibi görünüyor elinize sağlık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı