8300TL Sistem Önerisi- Danışma

Peki o zaman şu sisteme bir göz atar mısınız ?

Eki Görüntüle 422914
O kadar kaliteli bir bilgisayarda o kasa kullanılmaz, gelin beni dinleyin 100-200 TL daha koyup kaliteli bir kasa alın. Önerilerim ektedir:

THERMALTAKE View 27 ARGB 600W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA (Bunu alırsanız PSU almanıza gerek kalmıyor.)

Eki Görüntüle 422371

Düşündüğüm sistem bu. Aklıma takılanları sorayacağım cevaplarsanız sevinirim.

1-144Hz Monitör almasam çok fark eder mi? Farkı anlar mıyım? (75Hz ile)
2-Anakart 2666MHZ olsa çok büyük fark olur mu RAM frekansında? (Orj >> Anakart)
3-Ekran kartı daha uygun geldiği için seçtim izlediğim testlerde de gayet iyi gözüküyordu.
Eğer sistemi uygun bulmazsanız monitör dahil 8500 bir sistem toplar mısınız? Tek site olursa tadından yenmez. :)

Bu da ürünün aslı, yükseltme olmadan hali.

1-Bu sistem için 1080P 144Hz bile yetersiz kalır en az 2K 75Hz bir monitör seçin. Amacın 1080P 75Hz ise GTX 1060 bile işini görecekken o parçalar ölü yatırım olur.
2-İntelde çok fark olmaz.
3-İyi bir sistem bulursam eklerim ama sistemin fiyatı fazla gibi geldi ve İ5 9600K yerine R5 3600X tercih edilmeli diye düşünüyorum

ssss.png

Pc'nin son hali bu arkadaşlar. Kasa nasıl olmuş bir sıkıntı yaratır mı ? 8.6k şuan.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı