8350 TL sistem tavsiyesi

Evoke modelinin hatalı üretim olduğunu belirten çokça kullanıcı var. Altta linkini verdiğim sayfadan sıcaklıklara bakarsanız da fazla ısındığını görebilirsiniz. Bence Pulse alın, bütçeniz varsa Nitro+

3600 ile yayın yapılabilir.
Sistem güzel fakat referans model ekran kartı almayın ve sorunları en aza indirmek için Sapphire tavsiye ederim ki Sapphire alanlar memnun ortalamaya bakınca.

SAPPHIRE Radeon RX 5700 PULSE 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartını alacağım büyük ihtimalle. Şu anda da imzanızdaki yazınızı okuyorum.

SAPPHIRE Radeon RX 5700 PULSE 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartını alacağım büyük ihtimalle. Şu anda da imzanızdaki yazınızı okuyorum.
Okuyabilirsiniz memnun olurum. Dediğim gibi Sapphire marka kullananlarda ne Coilwhine ne de başka bir sorun var genel olarak. Benim önceden kullandığım iki Ekran kartım da Sapphire markaydı (R9 380,RX 570) Hiç sorun yaşamadım.

Okuyabilirsiniz memnun olurum. Dediğim gibi Sapphire marka kullananlarda ne Coilwhine ne de başka bir sorun var genel olarak. Benim önceden kullandığım iki Ekran kartım da Sapphire markaydı (R9 380,RX 570) Hiç sorun yaşamadım.

Ekran kartından ziyade yukarıda arkadaşlarla konuştuğumuz soğutma hakkınad bilginiz var mı? 3600 yerine 3600x yani. 3600 alsam soğutma yetersiz olur mu? Bir de 600W yeter mi acaba bu sisteme?

Ekran kartından ziyade yukarıda arkadaşlarla konuştuğumuz soğutma hakkınad bilginiz var mı? 3600 yerine 3600x yani. 3600 alsam soğutma yetersiz olur mu? Bir de 600W yeter mi acaba bu sisteme?
Şöyle ifade etmem gerekirse 2600X aldım arada fark yok dediler ama ben yinede 100 lira fark için X'i tercih ettim ama karar sizin aralarında soğutma ile ilgili bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ben stok fan ile 64 derceyi geçmiyorum yükte 2K çözünürlükte kullanıyorum bu arada. Ayrıca 180W Tdp değeri var RX 5700 'ün 600 yada 650W 80+ kaliteli bir Psu yeterli olacaktır.

Şöyle ifade etmem gerekirse 2600X aldım arada fark yok dediler ama ben yinede 100 lira fark için X'i tercih ettim ama karar sizin aralarında soğutma ile ilgili bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ben stok fan ile 64 derceyi geçmiyorum yükte 2K çözünürlükte kullanıyorum bu arada.

Soğutmayı ekstra koyacağım soğutmayla çözebilirim gibi geldi ama emin de olamadım bi. Ekran kartı konusunda da sapphire pulse kesin kararım oldu.

PSU da yeterli yazdığınıza göre: THERMALTAKE View 27 ARGB 600W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı