Takdir sadece belgeden ibaret, önemli olan puan. Üniversite sınavına yerleşirken OBP hesaplanacak, o zaman takdir alıp almamanın bir önemi kalmıyor zaten. Sıkma canını, gayet güzel bir ortalama.
Canınızı sıkmanıza gerek yok zaten. 84 ortalama lise için 10 numara.Keşke her zaman sizin gibi güzel insanlar beni motive etse
Takdir de OBP de hiçbir zaman canımı sıkmazdı...
2.döneme odaklan artık, bu dönem artık bitti. Yeni dönemde daha iyi yaparsın ve yks için obp puanını daha iyi yükseltirsin.Ben son sınıfım günde yarım saat veya bir saatle sınava sıkıla sıkıla çalışıyorum normalde böyle şeylere takılmam hafta başında baktım ortalamaya buraya kadar gelmişken aliriz dedim ama olmadı sorun yok teşekkürler tekrardan
Hocaların dokunuşuysa daha ne zorluyorsunBen son sınıfım günde yarım saat veya bir saatle sınava sıkıla sıkıla çalışıyorum normalde böyle şeylere takılmam hafta başında baktım ortalamaya buraya kadar gelmişken aliriz dedim ama olmadı sorun yok teşekkürler tekrardan
Yani notun böyle yüksek olması benim marifetim değil hocalarin dokunuşu.
Buraya kadar yardımcı olmuşsa biraz daha yardımcı olsun 2.dönem ekstra çalışmayla ödevle karşılığını verelim diyecektim maalesef yoğunluktan hocalar geri dönüş yapmadı zorlamalık bisey yokHocaların dokunuşuysa daha ne zorluyorsun![]()
Buraya kadar yardımcı olmuşsa biraz daha yardımcı olsun 2.dönem ekstra çalışmayla ödevle karşılığını verelim diyecektim maalesef yoğunluktan hocalar geri dönüş yapmadı zorlamalık bir şey yok
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.