Çözüldü 84.1 ortalama ile takdir gelir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

egemenplt

Picopat
Durum böyle, takdir gelir mi?
Dilenme işinde başarısız olduk.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250114_072650.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 113
Çözüm
Maalesef alamazsınız. Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğine göre 85 ve üstü ortalamada takdir belgesi alınabiliyor.
Takdir sadece belgeden ibaret, önemli olan puan. Üniversite sınavına yerleşirken OBP hesaplanacak, o zaman takdir alıp almamanın bir önemi kalmıyor zaten. Sıkma canını, gayet güzel bir ortalama.

Keşke her zaman sizin gibi güzel insanlar beni motive etse
Takdir de OBP de hiçbir zaman canımı sıkmazdı...

No problem! Birdaha ki dönemde takdir almaya çalışırsın. Takdir teşekkür ayrımı yapmayın, önemli olan ortalama puanın. Ben de 12.sınıf 1.dönem senin gibi kaçırmıştım 1 puan ile ama 2.dönem 96 ile kapatmıştım. Kafana takma çok, yapabilirsin. Başarılar!

Ben son sınıfım günde yarım saat veya bir saatle sınava sıkıla sıkıla çalışıyorum normalde böyle şeylere takılmam hafta başında baktım ortalamaya buraya kadar gelmişken aliriz dedim ama olmadı sorun yok teşekkürler tekrardan

Yani notun böyle yüksek olması benim marifetim değil hocalarin dokunuşu.

2.döneme odaklan artık, bu dönem artık bitti. Yeni dönemde daha iyi yaparsın ve yks için obp puanını daha iyi yükseltirsin.

Hocaların dokunuşuysa daha ne zorluyorsun

Son sınıflara "genel olarak" son dönem hocalar puan verirler fazladan hahahahahaha. Çünkü YKS olduğu için biraz da olsa ortalamalarınız yüksek olsun diye fazladan puan verirler. Ama bu olay okuldan okula göre değişiyor ve tabii ki de bu hocanın insafına bağlı biraz.

Belgeyi boş ver 84 gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…