Takdir sadece belgeden ibaret, önemli olan puan. Üniversite sınavına yerleşirken OBP hesaplanacak, o zaman takdir alıp almamanın bir önemi kalmıyor zaten. Sıkma canını, gayet güzel bir ortalama.
No problem! Birdaha ki dönemde takdir almaya çalışırsın. Takdir teşekkür ayrımı yapmayın, önemli olan ortalama puanın. Ben de 12.sınıf 1.dönem senin gibi kaçırmıştım 1 puan ile ama 2.dönem 96 ile kapatmıştım. Kafana takma çok, yapabilirsin. Başarılar!
Ben son sınıfım günde yarım saat veya bir saatle sınava sıkıla sıkıla çalışıyorum normalde böyle şeylere takılmam hafta başında baktım ortalamaya buraya kadar gelmişken aliriz dedim ama olmadı sorun yok teşekkürler tekrardan
Yani notun böyle yüksek olması benim marifetim değil hocalarin dokunuşu.
Ben son sınıfım günde yarım saat veya bir saatle sınava sıkıla sıkıla çalışıyorum normalde böyle şeylere takılmam hafta başında baktım ortalamaya buraya kadar gelmişken aliriz dedim ama olmadı sorun yok teşekkürler tekrardan
Yani notun böyle yüksek olması benim marifetim değil hocalarin dokunuşu.
Buraya kadar yardımcı olmuşsa biraz daha yardımcı olsun 2.dönem ekstra çalışmayla ödevle karşılığını verelim diyecektim maalesef yoğunluktan hocalar geri dönüş yapmadı zorlamalık bisey yok
Buraya kadar yardımcı olmuşsa biraz daha yardımcı olsun 2.dönem ekstra çalışmayla ödevle karşılığını verelim diyecektim maalesef yoğunluktan hocalar geri dönüş yapmadı zorlamalık bir şey yok
Son sınıflara "genel olarak" son dönem hocalar puan verirler fazladan hahahahahaha. Çünkü YKS olduğu için biraz da olsa ortalamalarınız yüksek olsun diye fazladan puan verirler. Ama bu olay okuldan okula göre değişiyor ve tabii ki de bu hocanın insafına bağlı biraz.