84,58 ortalama ile sınavlara girmeli miyim?

Makaleler
4
Yer
Denizli
Merhabalar, şu an Anadolu Lisesinde 10. sınıf okuyorum. Bu zamana kadar hep not ortalamam 92 üstündeydi. Geçen dönem 84,58'de kaldım. Şimdi sınavlara girmeme veya girme olayı var. Yarın okula gidip dilekçe vereceğiz ama hala karar veremedim. Zaten Online eğitimden hiçbir şey anlamıyorum. Hocalara konuları sordum çoğu hoca konuları bilmiyor salı günü sınav olmamıza rağmen. Sizce girmeli miyim? Girmemeli miyim?
Girersem ortalamayı da düşürme ihtimalim var ama yükseltme ihtimalim de var. Girmezsem 84,58 not ile bu dönemi de geçeceğim.
Ek olarak sadece 1 ay boyunca yüz yüze eğitim gördüğümüz için sadece 1 aylık konuların notları var. Konu kapsamı ise Kasım ayından 20 Mart'a kadar olan konularmış.

Ben sizin yerinizde olsam girmezdim. Hocaların %45'lik kesmi maaşına baktığı için adam akıllı ders vermediğinden ve sınavda ne soracağından emin olamadığından notunuzun düşme ihtimaline karşı girmeyin. (Bence)

Ben olsam girmezdim uzaktan zaten bir şey anlamıyorum ilk imtihanları zaten kolay yaptılar. Girmek gereksiz olur bence. Ama yüksek alacağından eminsen girebilirsin.

Hocam bence dilene dilene takdirini kap sonra kaç dilekçeni verip.
Zaten hocalar değişmeseydi takdir alacaktım muhtelemelen. Çoğu hocanın bana 100 sözü falan vardı. 4 tane hoca değişti o hocalar gidince yeni gelen hocalar sınava göre sözlü notu verdi. Her dönem 3-4 hoca değişiyor sıkıldım artık. Dilene dilene olsa keşke sınava girmeyince değişmiyormuş hiçbir şekilde. Öyle bir şey olsa hiç girmem zaten. Takdirin de çok önemi yok aslında sadece annem ile babam çok üstelediler.

Merhabalar, şu an Anadolu lisesinde 10. sınıf okuyorum. Bu zamana kadar hep not ortalamam 92 üstündeydi. Geçen dönem 84, 58'de kaldım. Şimdi sınavlara girmeme veya girme olayı var. Yarın okula gidip dilekçe vereceğiz ama hala karar veremedim. Zaten Online eğitimden hiçbir şey anlamıyorum. Hocalara konuları sordum çoğu hoca konuları bilmiyor salı günü sınav olmamıza rağmen. Sizce girmeli miyim? Girmemeli miyim?
Girersem ortalamayı da düşürme ihtimalim var ama yükseltme ihtimalim de var. Girmezsem 84,58 not ile bu dönemi de geçeceğim.
Ek olarak sadece 1 ay boyunca yüz yüze eğitim gördüğümüz için sadece 1 aylık konuların notları var. Konu kapsamı ise kasım ayından 20 Mart'a kadar olan konularmış.

En doğru karar girmemek olur şahsen. Benim de ortalamam 92 ve bende verim alamadım kasım'dan marta kadar ve bu yüzden girmiyorum. 2.dönem sınavlarının zor olacağı aşikâr kararı siz vereceksiniz.
Merhabalar, şu an Anadolu Lisesinde 10. sınıf okuyorum. Bu zamana kadar hep not ortalamam 92 üstündeydi. Geçen dönem 84,58'de kaldım. Şimdi sınavlara girmeme veya girme olayı var. Yarın okula gidip dilekçe vereceğiz ama hala karar veremedim. Zaten Online eğitimden hiçbir şey anlamıyorum. Hocalara konuları sordum çoğu hoca konuları bilmiyor salı günü sınav olmamıza rağmen. Sizce girmeli miyim? Girmemeli miyim?
Ek olarak sadece 1 ay boyunca yüz yüze eğitim gördüğümüz için sadece 1 aylık konuların notları var. Konu kapsamı ise Kasım ayından 20 Mart'a kadar olan konularmış.

En doğru karar girmemek olur şahsen. Benimde ortalamam 92 ve bende verim alamadım kasımdan marta kadar ve bu yüzden girmiyorum. 2.dönem sınavlarının zor olacağı aşikâr kararı siz vereceksiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı