Stoklarda düzelme olacak diyolar yaza doğru, ne kadar doğru yanlış bilmem ama şu an bi stok sıkıntısında olduğumuz çok açık. Stok sorunu çözelince fiyatlar düşer.
İşlemci ve Monitörünüzü söylerseniz çok daha iyi olabilir ama ilerleyen zamanlarda 8400 TL'ye çok iyi soğutmalı fabrika çıkışlı hız aşırtmalı RTX3070 alabilirsiniz. Mesela Gaming X Trio ya da Rog Strix gibi. Veyahut benim için soğutma ve tasarım pek önemli değil diyorsanız giriş seviye bir RTX3080 alabilirsiniz.
Stoklarda düzelme olacak diyolar yaza doğru, ne kadar doğru yanlış bilmem ama şu an bi stok sıkıntısında olduğumuz çok açık. Stok sorunu çözelince fiyatlar düşer.
Pandemi sebebiyle fabrikalar üretimi durduğu için stok sınırı başladı, geçtiğimiz yaz boyu üretim yokken fiyatların artmasına sebep oldu. Araba piyasası gibi şu an 0 araç bulamazsınız hepsini galericiler kapıp satar. Zaten stok da olmadığı için onlara yarar hep.
AMD Ryzen 5 3600 işlemci kullanıyorum. 1 ay oldu alalı. Şu an monitör standart 27 inç 60 Hz bir monitörüm var. Yazın 165 Hz geçmeyi düşünüyorum. Önceliğim şu anda ekran kartı olacak
AMD Ryzen 5 3600 işlemci kullanıyorum. 1 ay oldu alalı. Şu an monitör standart 27 inç 60 Hz bir monitörüm var. Yazın 165 Hz geçmeyi düşünüyorum. Önceliğim şu anda ekran kartı olacak