8400 TL'ye hangi ekran kartı alınmalı?

Yüksek DPI

Hectopat
Daha fazla  
Gigabyte RTX 3060 Eagle OC ekran kartını 8400 TL'ye sattım. Sizce ne almalıyım veyahut beklemeli miyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Duruma göre ekran kartı bütçesini 9 k ya çekebilirim.

Son düzenleme:
İşlemci ve Monitörünüzü söylerseniz çok daha iyi olabilir ama ilerleyen zamanlarda 8400 TL'ye çok iyi soğutmalı fabrika çıkışlı hız aşırtmalı RTX3070 alabilirsiniz. Mesela Gaming X Trio ya da Rog Strix gibi. Veyahut benim için soğutma ve tasarım pek önemli değil diyorsanız giriş seviye bir RTX3080 alabilirsiniz.

Stoklarda düzelme olacak diyolar yaza doğru, ne kadar doğru yanlış bilmem ama şu an bi stok sıkıntısında olduğumuz çok açık. Stok sorunu çözelince fiyatlar düşer.
Hocam özellikle Türkiye piyasasında ben fiyatların düşeceğine, düşerse de eskisine döneceğine pek ihtimal veremiyorum açıkçası.

Hocam özellikle Türkiye piyasasında ben fiyatların düşeceğine, düşerse de eskisine döneceğine pek ihtimal veremiyorum açıkçası.
Pandemi sebebiyle fabrikalar üretimi durduğu için stok sınırı başladı, geçtiğimiz yaz boyu üretim yokken fiyatların artmasına sebep oldu. Araba piyasası gibi şu an 0 araç bulamazsınız hepsini galericiler kapıp satar. Zaten stok da olmadığı için onlara yarar hep.

İşlemci monitör?

AMD Ryzen 5 3600 işlemci kullanıyorum. 1 ay oldu alalı. Şu an monitör standart 27 inç 60 Hz bir monitörüm var. Yazın 165 Hz geçmeyi düşünüyorum. Önceliğim şu anda ekran kartı olacak
Stoklarda düzelme olacak diyolar yaza doğru, ne kadar doğru yanlış bilmem ama şu an bi stok sıkıntısında olduğumuz çok açık. Stok sorunu çözelince fiyatlar düşer.
Umarım öyle olur. Çok ihtiyacımız var bu rahatlamaya

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı