8400F ile 4060 alınır mı?

İşlemciyi 7500F yaparsanız muhteşem olur. Ancak yapamazsanız sorun değil alınır.

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bütçeyi biraz aşıp RX 7600XT 7500F ya da çok bir fiyat farkı yok 7600 yapsam arada 6-7k fark ediyor sizce değer mi?

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bütçeyi biraz aşıp RX 7600XT 7500F ya da çok bir fiyat farkı yok 7600 yapsam arada 6-7k fark ediyor sizce değer mi?
Ben şahsen AMD ekran kartı almanızı önermem ama kullanım amacınıza göre değişiklik gösterebilir hocam.
Bu arada ben de katılıyorum işlemciyi değiştirirsen sistem fena bir sistem değil. Bir tek biraz pahalı geldi ama bilmiyorum şu an tam piyasa nasıl.

Ben şahsen AMD ekran kartı almanızı önermem ama kullanım amacınıza göre değişiklik gösterebilir hocam.
Bu arada ben de katılıyorum işlemciyi değiştirirsen sistem fena bir sistem değil. Bir tek biraz pahalı geldi ama bilmiyorum şu an tam piyasa nasıl.

Bende AMD ekran kartına çok şey bakmıyorum işlemci olarak AMD severim ama izlediğim videolar ve sorduğum birkaç yer öyle dedi bende garantilemek istedim piyasa baktığım zaman fiyatlar genelde böyle kullanım amacı genel olarak oyun hem hikayeli oyunlar hem de FPS oyunlar için.

AMD kart pek önermem ancak kullanım amacınıza uyuyorsa neden olmasın.

Bu arada ben de katılıyorum işlemciyi değiştirirsen sistem fena bir sistem değil. Bir tek biraz pahalı geldi ama bilmiyorum şu an tam piyasa nas.

Maksimum bütçe nedir?

En fazla 30k ykadar çıkma ihtimalim var

En fazla 30k ykadar çıkma ihtimalim var.

30k bütçe ile 8400F/7500F 7700 XT sistemi indirim kovalayıp alma ihtimalin çok çok yüksek zaten ortalama fiyatı şu an bahsettiğim bileşenli sistemler 32-35k arası yani almışken daha uzun ömürlü olacak sistem tercih etmen daha mantıklı.

2. plan olarak 4060 ti tercihi daha iyi olur bu en az 1.5 - 2 yıl daha sana high/ultra ayar performansı sunar.

Yeni nesil AMD GPU'lar gayet alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı