8400F ile 4060 alınır mı?

Yeni nesil AMD GPU'lar gayet alınabilir.
Ben alınmaz diye bir şey demedim ki zaten hocam. 😀
Sadece önermediğimi belirttim. Herkes aynı şeyi önerecek, tavsiye edecek olsaydı forumun bir anlamı olmazdı zaten.
Ayrıca 6000 serisi için de bütün sorunlar çözüldü, öyle güzel, böyle güzel denmişti ama baya da bir sorun yaşayan vardı.

Arkadaşlar herkese teşekkür ederim 7500F 3060 Ti çekiyorum arkama yaslaniyorum tekrardan herkese teşekkür ederim.

Ben alınmaz diye bir şey demedim ki zaten hocam. 😀
Sadece önermediğimi belirttim. Herkes aynı şeyi önerecek, tavsiye edecek olsaydı forumun bir anlamı olmazdı zaten.
Ayrıca 6000 serisi için de bütün sorunlar çözüldü, öyle güzel, böyle güzel denmişti ama bayağı da bir sorun yaşayan vardı.

Yaşayanların yanında yaşamayanlarda vardı hocam nwida kartlarda kusursuz değil elbette.
Bütçe biraz çıkarsa GAMING-7700XT / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi güzel sistemlerden alabilirsiniz.

@erensalug

Son düzenleme:
Yaşayanların yanında yaşamayanlarda vardı hocam nwida kartlarda kusursuz değil elbette.
Bütçe biraz çıkarsa GAMING-7700XT / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi alabilirsiniz.

@erensalug

Bak yine kafam karıştı ya jsjdjcjss bu bayağı iyi geldi şu an alacağım la aynı fiyata denk geliyor.

Başta 25 fln da 30-33 arası na kadar çıktım şuan daha çıkamam

3060 Ti büyük saçmalık olur? 33K bütçeye öneri yapabilirim istersen?

Gaming-7700XT / AMD Ryzen 5 7600 tray / ASUS Dual Radeon RX 7700 XT OC 12 GB / 16 GB RAM / 512 GB M.2 SSD sistem tavsiyesi.

Bu kafama yattı baya ama sizin de önerinizi alırsam sevinirim.

Yaşayanların yanında yaşamayanlarda vardı hocam Nvidia kartlarda kusursuz değil elbette.
Hocam tabi herkes yaşıyor demiyorum ancak 10 kişiden 3'ü bile sorun yaşasa bence kartların kusursuz olmadığını söylemek için yeterlidir bu. Ayrıca Nvidia kartlarında 100 kişiden 2 3 kişisi AMD kartlarında 100 kişiden 20 30 kişisi sorun yaşıyorsa bu Nvidia'nın daha az sorun çıkardığını gösterir.
Benim amacım insanların kartlarını kötülemek değil sadece gördüklerimi söylüyorum. AMD kartlarını beğendiğimi ancak uzun kullanım için hem almayacağımı hem de kimseye önermeyeceğimi eklemek isterim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı