8400GS CS:GO performansı

İşletim sistemi
Windows 7
Hocam oyun ayarlarından bahsetmiştim kusura bakma biraz kapalı bir anlatım yapmışım :) ( Hangi yıl sınava gireceksiniz?)

Hocam oyun ayarlarından bahsetmiştim kusura bakma biraz kapalı bir anlatım yapmışım :) ( Hangi yıl sınava gireceksiniz?)
Hiç sorun değil hocam. 1024x768 altında oynamak istemiyorum. Bu sene gireceğim sınava hocam. Genellikle gün boyu ders çalışıp akşamları 2 saat kadar oyun oynuyorum. :)

Hiç sorun değil hocam. 1024x768 altında oynamak istemiyorum. Bu sene gireceğim sınava hocam. Genellikle gün boyu ders çalışıp akşamları 2 saat kadar oyun oynuyorum. :)
Rakibiz yani :) Hocam bence 1024x768 oynamanız daha iyi olur hem fps artar hem de rakip daha büyük gözükeceği için daha iyi oynarsınız.

Rakibiz yani :) Hocam bence 1024x768 oynamanız daha iyi olur hem fps artar hem de rakip daha büyük gözükeceği için daha iyi oynarsınız.
Eşit ağırlıksanız rakibiz hocam. :) Evet zaten 1024x768 oynamak istiyorum ancak onun altına inmek istemiyorum. Ayarları en düşüğe alacağım oyunda. Umarım sorun yaşamam.
Arkadaşlar 1024x768 de oyun içinde ortalama 20-30; 800x600 de oyun içinde ortalama 40-65 FPS aldım. :)
Hocam 60+ net alırsınız(ayarlar ne olur bilemem ama).
Hocam 20-30 FPS ile oynuyorum en düşük ayarlarda. :D
Hocam sisteminizi karşılaştırmadan yazdım ama o sisteme çok düzgün ayar çekerek +60 alabilirsiniz.
Hocam 60+ net alırsınız(ayarlar ne olur bilemem ama).
Hocam 20-30 FPS ile oynuyorum en düşük ayarlarda. :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı