Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 26 Kasım 2019 #11 Sylveon dedi: Fiyatı çok iyi ve garantiyle pek işiniz düşmez o yüzden alınabilir. Genişletmek için tıkla... Apple zaten her telefonuna uluslararası 1 yıl garanti veriyor.
Sylveon dedi: Fiyatı çok iyi ve garantiyle pek işiniz düşmez o yüzden alınabilir. Genişletmek için tıkla... Apple zaten her telefonuna uluslararası 1 yıl garanti veriyor.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.299 Makaleler 42 Çözümler 274 26 Kasım 2019 #12 Pasaporta kayıtlı kişiye ait hat kullanımı sadece sıkıntı.
Crazys Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 727 Makaleler 2 Çözümler 3 26 Kasım 2019 #13 Sylveon dedi: Fiyatı çok iyi ve garantiyle pek işiniz düşmez o yüzden alınabilir. Genişletmek için tıkla... O paraya biri bozulursa ikinci telefonu alırsın. Bir zahmet garantiyle uğraşma.
Sylveon dedi: Fiyatı çok iyi ve garantiyle pek işiniz düşmez o yüzden alınabilir. Genişletmek için tıkla... O paraya biri bozulursa ikinci telefonu alırsın. Bir zahmet garantiyle uğraşma.
2 272054 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 1.223 Makaleler 2 Çözümler 5 26 Kasım 2019 #14 Alınır. Fiyatı da uygun. Alternatif olarak Asus Rog Phone 2 önerebilirim.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 26 Kasım 2019 #15 Crazys dedi: O paraya biri bozulursa ikinci telefonu alırsın. Bir zahmet garantiyle uğraşma. Genişletmek için tıkla... Sanırım bilmiyorsunuz artık kimin pasaportuna kayıtlı ise sadece o kullanabiliyor. Unavailableuser dedi: Apple zaten her telefonuna uluslararası 1 yıl garanti veriyor. Genişletmek için tıkla... Kim bilir belki 2. yıl olur belki 2 gün teknoloji şans işi
Crazys dedi: O paraya biri bozulursa ikinci telefonu alırsın. Bir zahmet garantiyle uğraşma. Genişletmek için tıkla... Sanırım bilmiyorsunuz artık kimin pasaportuna kayıtlı ise sadece o kullanabiliyor. Unavailableuser dedi: Apple zaten her telefonuna uluslararası 1 yıl garanti veriyor. Genişletmek için tıkla... Kim bilir belki 2. yıl olur belki 2 gün teknoloji şans işi
Crazys Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 727 Makaleler 2 Çözümler 3 26 Kasım 2019 #16 Sylveon dedi: Sanırım bilmiyorsunuz artık kimin pasaportuna kayıtlı ise sadece o kullanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben onu demek istemedim. Türkiye’den iPhone dışında bir telefondan 2 tane alınır o paraya dedim.
Sylveon dedi: Sanırım bilmiyorsunuz artık kimin pasaportuna kayıtlı ise sadece o kullanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben onu demek istemedim. Türkiye’den iPhone dışında bir telefondan 2 tane alınır o paraya dedim.