84Mbps altyapı 16Mbps veriyor

Sıra pederi ikna etmeye kaldı o zaman bende keçiden bile inattır bakalım olacak mı arayalım bakalım.

Netspeed'e geç hocam, tt peer sistemini kullanıyor full.

Sıra pederi ikna etmeye kaldı o zaman bende keçiden bile inattır bakalım olacak mı arayalım bakalım.

Bence bu konu irdelenmeli. Bir daha emin olmak için yine TTnet'i arayacağım. Umarım bana bunları söyleyen TTnet müşteri temsilcisinin kafası iyi felan değildir. Hala inanamıyorum. 3 ay daha var ama cayma bedeli ödemeyeceğimi söyledi.

Arkadaşlar aranızda TTnet abonesi olan varsa müşteri hizmetlerini arasın. Cayma bedelini öğrensin. Aklıma şey takıldı. Bi ara 1 seneden sonra cayma bedeli ödenmediği haberleri vardı. Ama biraz karışık bi durumdu. Bu mu gerçek oldu acaba ?

Oldu sanırsam araştırdım ve 1 sene sonra istediği gibi iptal edebilirler mis bir de ben aramayı deneyecegim.

Netspeed'e geç hocam, tt peer sistemini kullanıyor full.

Benim için TTnet omurga sistemi rezalet. Ping'im düşük gibi yaşadığım lokasyona göre, ama arada ki sunucular çok fazla ve rotasyon saçma sapan gidiyor. Mesela ben doğu'da yaşıyorum. TTnet ilk sunucu rotasyonunu beni 300 Km daha uzakta olan doğu il'ine gönderiyor Daha önce Superonline omurgasını denedim, ping bir tık fazla gibiydi, ama omurga sistemi beni direkt önce Kocaeline gönderiyordu, oradan İstanbul ve sonra yurtdışı. Ben Comnet merak ediyorum, ve Turknet.

Turknet sitesinde omurga haritasına göre direkt İstanbul geçiş yaptığını gösteriyor.

Vallahi simdi bende biraz sasırdım taahhüt eğer direkt iptal olursa TurkNet mi yoksa Netspeed mi gecsem bilemedim ya.

Hocam ister TürkNet, ister Netspeed, ister Millenicom a geç hiç biri fark etmez. Çünkü hepside aynı altyapı aynı kablo üzerinden sana hizmet veriyor. Aradaki tek fark müşteri hizmetleri farkı ve fiyat farkı. Türknet te karşında direkt olarak bir muhattap bulamıyorsun destek talebi açarak iletişime geçiyorsun.
...
Diğer soruna geçelim,
84Mbps dediler diye direkt 84 vermiyorlar tabi. Daire içi tesisatın ne durumda? Sokağındaki kablolar ne durumda? Saha dolabına mesafen ne kadar uzak? Bu etmenler de hızı etkiliyor.
Adamlar size 84Mbps vericez demiyor 84Mbps'e kadar vericez diyor.

Şimdi yine aradım. Bu sefer ki müşteri hizmet çalışanı bana 350 TL cayma bedeli olduğunu söyledi. Ben de az önce aradığımı ve arkadaşın bana cayma bedel ödemeyeceğimi söylediğini söyledi dedim. Sonra bana "şikayet oluşturalım isterseniz" dedi Fakat orta da tutarsız bir şey var kesinlikle. Şimdi beni iptal birimine yönlendiriyorlar. Burada çalışanlar atomu parçalamıyorlar. Sistemlerinde elbet ne olduğu bellidir. Peki neden ilk aradığım kişi bana cayma bedeli olmaz dedi ve şimdi 350 TL ? Üstelik şimdi aradığım sorduğum şeye karşı 1 saniye içinde "350 TL" dedi. Diğer ilk aradığım kişi biraz bekletti, daha sonra söyledi. Şimdi bi daha arayacağım. Şimdi de sinirlerim bozuldu

O kadarını nasıl bakacak/ölçeceğim?

Bende inat yüzünden arayamadım, yarın arayacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…