85.000 TL'ye oyun için sistem toplama

Bütçe
85000
Hocam olaya tek tıkla girip çıkmış. Mükemmel dizmiş. Benim tercihim bunlar olurdu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CoolerMaster incelemesi. Önerdiğim ürünün bir alt modeli. Ve bu ürünün bir çok incelemesi var. Zaten buna göre bu bir üst modeli önerdim. Ve coguar için YouTube yaz bir çok bu kasa için inceleme var. Kaliteli ürün olduğunu göreceksin.

Youtube videosu inceleme değildir ürün tanıtmaktan ileri gidemez ki türk kanallarda sadece bu var zaten :). Attığım linkteki gibi bir şey atarsan fena olmaz :).

Youtube videosu inceleme değildir ürün tanıtmaktan ileri gidemez ki türk kanallarda sadece bu var zaten :). Attığım linkteki gibi bir şey atarsan fena olmaz :).
Ürünü inceleyen bu sitenin sahipleri. Sen diyorsun reklam. Elbet de ürünü tanıtması için firmalar bu tür büyük teknoloji incelemesi yapan youtube kanallarını veya sitelerini kullanır. İnceleyen kişi ürünün artısını eksisini de söylüyor. Taraflı değil. Bu nasıl bir inceleme olarak kabul edilmiyor. Resmen akıl tutulması. Bu gibi bu ürünü inceleyen bir çok kanal var. Ben bu sitenin kanalını örnek olarak attım. Git araştır bul dostum. Ürün fiyatına ve özelliğine göre gayet şık ve kaliteli bir ürün ister kabul et ister etme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı