Kankam sadece sistem gerekiyor obur ekipmanlarim var![]()
Dell G3223Q 32 inç 144Hz 1ms 4K Gaming Monitör
HDMI 2.1 sayesinde 144Hz yenileme hızı ile 4K çözünürlükte, en zorlayıcı grafiklerde bile bilgisayarınızda kesintisiz oyun oynayın.www.gaming.gen.tr
![]()
ELITE-4070SUPER / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS Prime GeForce RTX 4070 Super OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ELITE-4070SUPER sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4070 SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
![]()
ASUS ROG Strix Scope II RX Red Switch RGB Kablolu Türkçe Mekanik Gaming Klavye
ROG Strix Scope II RX oyuncu klavyesi, önceden yağlanmış ROG RX optik anahtarlar, IP57 suya karşı korumawww.gaming.gen.tr
![]()
Logitech G PRO X Superlight 2 Kablosuz Siyah Gaming Mouse (910-006631)
Oyun alanında en gelişmiş sensörle profesyonel düzeyde hassasiyet. 500+ IPS üzerinde ve 32.000 DPI’ya kadar izleme hassasiyetini deneyimleyin.www.gaming.gen.tr
![]()
CORSAIR HS55 Surround USB Dolby Audio 7.1 Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklık (CA-9011281-EU)
Kablosuz olarak yüksek kaliteli sesin, 15 metreye kadar menzilin, ayrıca mobil cihazlar için Bluetooth ® desteğinin ve daha fazlasının keyfini çıkarın.www.gaming.gen.tr
Kankam sadece sistem gerekiyor obur ekipmanlarim var.
Tamam bir saniye bu arada monitör var mı?
Soylemeyi unutmusum intel sistem toplayacagimRAM'i 32 yapıp öyle al.![]()
ULTIMA-TUF4080SUPER / AMD Ryzen 7 9800X3D / ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ULTIMA-TUF4080SUPER sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 7 9800X3D ve ASUS RTX 4080 SUPER ekran kartı ile tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Her SE'yim var, simdi benim aklimda bir sistem var hepsini yazsam ona gore yorum yapsan olur mu sistemi ben kendim toplayacagim yeteri kadar bilgim var şu anda halihazırda kafamda bir sistemde var ama yardim alayim dedim.
Soylemeyi unutmusum intel sistem toplayacagim
Her SE'yim var, simdi benim aklimda bir sistem var hepsini yazsam ona gore yorum yapsan olur mu sistemi ben kendim toplayacagim yeteri kadar bilgim var şu anda halihazırda kafamda bir sistemde var ama yardim alayim dedim.
Soylemeyi unutmusum Intel sistem toplayacagim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.