- Makaleler
- 18
Daha fazla
İlginiz için çok teşekkür ederim. Daha önce hiç bu bütçede sistem toplamamıştım. Bilmem gereken ekstra bir şey var mı?Toplamda 88k.![]()
DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 5.108,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İlginiz için çok teşekkür ederim. Daha önce hiç bu bütçede sistem toplamamıştım. Bilmem gereken ekstra bir şey var mı?
Tamamdır, sağ olun.Bazı arkadaşların Colorful'un BIOS sorunlu dediklerini duymuştum, eğer güvenemiyorsan bu fiyatlarda B650M-K var, ona da bakabilirsin hocam. Onun dışında çok bilmen gereken bir şey yok gibi gözüküyor.
Legend is back!Toplamda 88k.![]()
DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 5.108,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.