85 TL İnternet Sağlayıcı Önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba altyapım 79 Mbps gözüküyor. TurkNet'in sitesinden bakınca 75 Mbps gözüküyor. Şu anda TTNET kullanıyorum. 16 Mbps 80 TL bir ödeme yapıyorum ama 13 falan hız geliyor şu anda. Bana yine 80 TL civarı veya daha az ücretli bir internet sağlayıcısı gerekiyor. 85 TL maksimum bütçe olur büyük ihtimalle. Ama bunun içinde cayma bedelini ödemesi lazım.

TurkNet tavsiye ederim. Fiyatına göre en iyi hizmet onlarda çünkü.
Kablonet de güzel fiyatlar mevcut upload hızlarını soracağım bi çünkü tam 80 Tl ve cayma bedelini ödemeleri gerek.
Bir nevi TürkNet'in tanımını yapmışsınız zaten. Bahsettiğiniz her nokta TürkNet'e çıkıyor.
Turknet 120 Tl ödüyor 210 Tl cayma bedelimiz mevcut. Durumumuz pekiyi değil ondan dolayı biraz daha fazla olmalı.

Ben de Türknet kullanıyorum. İnternet hizmeti fiyatına göre çok iyi ancak müşteri memnuniyeti konusunda pek bir bilgileri yok sanırım. :D Sorun yaşadığın dönemlerde sorunun çözülmesi günleri bulabiliyor. Bunları göz önünde bulundur tercih yaparken. Daha denemedim ama bir ara NetSpeed de kullanmak istiyorum. Benzer firmalar ancak fiyatları daha uygun gibi.

Ben de Türknet kullanıyorum. İnternet hizmeti fiyatına göre çok iyi ancak müşteri memnuniyeti konusunda pek bir bilgileri yok sanırım. :D Sorun yaşadığın dönemlerde sorunun çözülmesi günleri bulabiliyor. Bunları göz önünde bulundur tercih yaparken. Daha denemedim ama bir ara NetSpeed de kullanmak istiyorum. Benzer firmalar ancak fiyatları daha uygun gibi.
Kablonet altyapısı dışında hizmet vermiyormuş. Yeni öğrendim. 35 Mpbs 6 upload Turknet'den daha iyi fikirleriniz nedir? Üstüne 76 Tl diyor.

81 TL’ye Kablonet 100 Mbps akıllı sınırsız tarife kullanıyorum.
19:00 - 00:00 arası 25 Mbps, diğer zamanlar 100 Mbps. Gecikme değerleri iyi, kesinti vs çok az oluyor, genelde sorunsuz. Turksat altyapısı varsa öneririm.
211A3F77-8EAE-4CF3-A1A9-8FD72515CFF7.jpeg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı